HomeStiriSecuritate IT100.000 de dolari pentru cei care reușesc să trecă de securitatea protofelului Bitfi pt criptomonede

100.000 de dolari pentru cei care reușesc să trecă de securitatea protofelului Bitfi pt criptomonede

John McAfee a anunțat că va recompensa cu 100.000 de dolari pe cei care reușesc să treacă de securitatea portofelului de monede digitale Bitfi.

Excentricul fondator al companiei producătoare de antivirus McAfee a precizat într-o postare pe twitter că a creat un portofel electronic pentru criptomonede foarte sigur. „Bitfi Wallet este cu adevărat primul dispozitiv din lume care nu poate fi deturnat”, spune el. McAfee oferă recompensa de 100.000 de dolari (aproximativ 75.000 de lire sau 135.000 de dolari australieni) oricui îi poate dovedi contrariul, precizează techradar.com.

Bitfi Wallet este un dispozitiv hardware pentru stocarea criptomonedelor într-un fel în care să nu poată fi furate de hackeri. Pentru a face plăți cu criptomonede, cei care le dețin folosesc Bitfi.

Bitfi susține că programul de recompensare nu este menit să identifice vulnerabilități de securitate ci este menit să încurajeze mai mulți oameni să încerce să penetreze securitatea portofeului. Cei care vor să facă asta trebuie să urmeze niște reguli, scrie neowin.net.

Regulile sunt următoarele:

– Compania depozitează monede virtuale într-un portofel Bitfi;

– Cei care doresc să participe în program vor cumpăra un portofel Bitfi care este încărcat cu monezi virtuale pentru încă 50 de dolari;

– Dacă cei înscriși în program reușesc să fure monedele cu succes și să golească portofelul, se consideră că au reușit;

– Persoana care reușește acest lucru poate păstra monezile și Bitfi îi va da 100.000 de dolari.

Acest program lansat de McAfee și Bitfi seamănă mai mult cu o campanie publicitară pentru companie deoarece participanții trebuie să achiziționeze portofelul și să îl încarce cu 50 de dolari înainte de a participa, scrie cnet.com.

Share With: