HomeStiriSecuritate FizicaUn băiat de 12 ani a păcălit singur securitatea de pe aeroportul Heathrow
Un băiat de 12 ani a păcălit singur securitatea de pe aeroportul Heathrow

Un băiat de 12 ani a păcălit singur securitatea de pe aeroportul Heathrow

Un băiat de 12 ani a păcălit singur securitatea de pe aeroportul HeathrowUn băiat de 12 ani a reușit să treacă de controlul de securitate de pe aeroportul internațional Heathrow și să se îmbarce la bordul unui avion British Airways cu destinația Los Angeles.

Un băiat în vârstă de 12 ani a reușit să treacă prin cel mai aglomerat aeroport britanic și să ajungă la bordul unui avion al British Airways cu destinația Los Angeles fără a avea bilet, scrie mirror.co.uk.

Tânărul s-a amestecat printre pasageri și s-a îmbarcat la bordul avionului chiar dacă nu avea documente de călătorie. Echipajul de la bordul avionului i-a cerut biletul pentru a-l direcționa spre locul său, dar a descoperit că băiatul nu ar fi trebuit să se afle la bordul avionului.

Poliția a fost chemată pentru a-l da jos pe băiat. Zborul a avut o întârziere de patru ore ca urmare a faptului că pasagerii au trebuit să treacă din nou prin controlul de securitate.

Copilul, care nu este din Marea Britanie, s-a amestecat printre pasageri sâmbătă după-amiaza, chiar dacă nu avea bilet, scrie dailymail.co.uk.

Copilul, despre care se crede că este olandez, a fost escortat de polițiști, iar călătoria a fost întârziată patru ore deoarece toți ceilalți pasageri au trecut din nou prin controlul de securitate. Copilul a refuzat să coopereze cu personalul aflat în cabina avionului, ceea ce a contribuit la întârziere.

Poliția, reprezentanții aeroportului Heathrow și British Airways au lansat o investigație pentru a descoperi cum a ajuns tânărul la poarta de îmbarcare.

Copilul ar fi putut fi un pasager care urma să ia un zbor de legătură către o altă destinație și a încercat să vadă cât de departe ar putea merge ca parte a unei provocări.

Un purtător de cuvânt al Scotland Yard a declarat că „un băiat în vârstă de 12 ani s-a îmbarcat într-un avion British Airways din Heathrow la Los Angeles în jurul orei 17.15 pe 13 iulie.

Incidentul stârnește îngrijorare cu privire la eficiența verificărilor de securitate de pe aeroportul cel mai aglomerat din Marea Britanie, deși un purtător de cuvânt al British Airways a insistat că băiatul a trecut prin aceleași controale ca și ceilalți pasageri, scrie telegraph.co.uk.

Un pasager care a fost la bordul avionului cu destinația Los Angeles a declarat că băiatul nu a vorbit cu personalul din cabină care a întrebat dacă cineva vorbește olandeza. El nu i-a ajutat să înțeleagă unde îi sunt bagajele așa că tot avionul a trebuit să fie golit ceea ce a dus la întârzierea de 4 ore.

Share With: