HomeStiriSecuritate FizicaUn agent de pază a murit după ce o poartă metalică a căzut peste el

Un agent de pază a murit după ce o poartă metalică a căzut peste el

Un angajat al unei firme de pază, ce păzea Biroul Vamal Arad, a murit strivit de o poartă metalică ce a căzut peste el.

Angajatul unei firme de pază din Arad a murit după ce o poartă metalică a căzut peste el. Acesta avea 53 de ani şi era angajatul unei firme de pază, scrie hotnews.ro.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, mr. George Pleşca, a declarat duminică seara că bărbatul peste care a căzut o poartă metalică, în zona industrială, era decedat la momentul sosirii echipajelor de intervenţie, relatează Agerpres, citat de hotnews.ro.

Agentul de pază a încercat să repare o poartă pe șină, dar aceasta s-a rupt complet și a căzut direct pe el, strivindu-l. Câțiva oameni au observat incidentul și au sunat de urgență la 112, însă până ce a ajuns Ambulanța SAJ Arad și echipajul de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, bărbatul a decedat, scrie specialarad.ro.

Şeful Biroului Vamal de Interior Arad a declarat că paznicul nu era angajat direct ci al unei firme de pază contractate de Direcţia Regională Vamală, serviciul fiind externalizat cu ani în urmă. Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad și IPJ Arad au deschis o anchetă pentru a stabili exact modul în care s-a produs tragicul incident.

Share With: