HomeStiriSecuritate FizicaRaport: Se prevede o creștere a industriei globală de servicii private de securitate
doi-agenti-de-securitate-banuiti-de-jefuirea-casetelor-de-valori-ale-rabobank

Raport: Se prevede o creștere a industriei globală de servicii private de securitate

Aproape 1,9 milioane lei pentru paza obiectivelor CJ BrailaConform unui nou raport al Freedonia Group, veniturile industriei globale de servicii private de securitate sunt prevăzute să crească cu 6% pe an, ajungând la 145,2 miliarde de dolari în 2022.

Conform unui nou raport al Freedonia Group, veniturile industriei globale de servicii private de securitate sunt prevăzute să crească cu 6% pe an, ajungând la 145,2 miliarde de dolari în 2022. Compania de cercetare a spus că această creștere va fi alimentată în principal de câștigurile țărilor în curs de dezvoltare, iar țări precum China și India vor contribui mult, scrie securityinfowatch.com.

Alți factori care vor duce la creșterea acestei industrii, conform Freedonia Group, sunt:

– Creșterea urbanizării și calității veniturilor, care întăresc și îngrijorările cu privire la infracțiuni precum și creșterea numărului de cetățeni care își pot permite angajarea de servicii ale firmelor de pază și protecție.

– Îmbunătățiri ale licențierii și profesionalizării, care vor duce la o îmbunătățire a încrederii publicului și va permite o creștere a prețurilor.

– O mai mare utilizare a resurselor externe pentru activități auxiliare precum paza.

– O mai mare penetrare a sistemelor de securitate avansate din punct de vedere tehnologic, care va cere mai mulți agenți de securitate foarte pricepuți.

Veniturile globale pentru toate tipurile de servicii de securitate sunt prevăzute să crească cu 5,8% anual, ajungând șa 269 de miliarde de dolari în 2022. În general, cererea de servicii de securitate suplimentare este cauzată de riscul perceput de victimizarea infracțiunilor și de posibilitatea de a plăti pentru aceste servicii, Factorii specifici care duc la creșterea cererii variază în funcție de stadiul de dezvoltare al pieții, conform prnewswire.com.

Serviciile de pază și protecție tind să fi ajuns la maturitate în țările dezvoltate și câștigurile din America de Nord și Europa vor fi modeste. Costurile mari are forței de muncă și penetrarea intensă a serviciilor de securitate electronice vor duce la investiții puternice în echipamente de economisire a forței de muncă care pot reduce numărul de agenți necesari pentru o anumită aplicație

Pe măsură ce cererea de servicii de securitate crește la nivel global, ajungând la 240 de miliarde de dolari până în 2020, TrackTik Software Inc. vrea să ofere organizațiilor, care au angajați agenți de securitate, instrumente pentru rularea de operațiuni automate, conform globaltrademag.com.

Compania crește an de an de la înființarea sa în 2013 și și-a anunțat extinderea în Statele Unite și Europa. În noiembrie și-a deschi primul birou în Amsterdam, Olanda.

Share With: