HomeStiriSecuritate FizicaRâmnicu Vâlcea: Verificarea agenților de securitate pe timp de noapte

Râmnicu Vâlcea: Verificarea agenților de securitate pe timp de noapte

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au acţionat pe timp de noapte pentru a verifica modul de executare a serviciului de catre agenţii de securitate.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au acţionat în noaptea de 25/26 iulie 2018, în Râmnicu Vâlcea, pentru verificarea modului de executare a serviciului de catre agenţii de securitate, cunoaşterea sarcinilor de serviciu si a modului de intervenţie în cazul unui incident în obiectivul păzit, se arată într-un buletin de presă al IPJ Vâlcea.

Poliţiştii au verificat 38 de unităţi asigurate cu pază umană proprie sau prin societăţi specializate de pază, fiind depistaţi 4 agenţi de securitate care desfăşurau serviciul în mod necorespunzător, urmând să fie luate măsurile prevăzute de lege.

La una dintre societăţile verificate, nu a fost găsit niciun agent de securitate, fiind dispuse verificări în acest sens.

Agenţii de securitate verificaţi au fost reinstruiţi cu privire la modul de executare a sarcinilor ce le revin precum şi cu privire la modul de intervenţie şi de sesizare în cazul unui eveniment.

Share With: