HomeStiriSecuritate FizicaPrejudiciu de 5.000 de lei: Doi agenți de pază și angajați ai unui depozit, reținuți pentru furt
un-barbat-banuit-de-comiterea-jafului-de-la-castelul-corvinilor-a-fost-arestat

Prejudiciu de 5.000 de lei: Doi agenți de pază și angajați ai unui depozit, reținuți pentru furt

prinsi-in-flagrant-de-politisti-in-timp-ce-furau-bani-dintr-o-casa-de-marcatAngajați ai unui supermarket din Timiș și agenții de securitate care trebuiau să asigure paza au fost reținuți pentru furt. Prejudiciul ajunge la 5.000 de lei.

Șapte angajați, cu vârste cuprinse între 22 si 52 de ani, care lucrau la depozitul Lidl de pe strada Timișoarei din Lugoj au fost reținuți în urma unei anchete desfășurate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale de la Poliția Lugoj, relatează banatulazi.ro.

Aceștia au fost arestați de polițiști după ce conducerea depozitului a depus mai multe plângeri privind sustragerea de produse din incinta centrului logistic. Oamenii legii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere și au ajuns la concluzia că hoții furau împreună cu agenții de pază.

Indivizii au recunoscut tot, astfel ca a ieșit la iveala faptul că angajații depozitului furau împreună cu agenții care trebuiau sa ii supravegheze, dar si cu un individ angajat pe post de pompier. Făptașii au fost audiați toata noaptea și puși sub control judiciar de către anchetatori, scrie lugojinfo.ro.

Valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ cinci mii de lei, însă nu este exclus ca paguba produsa depozitului sa crească. Celor șapte persoane li se va desface contractul de munca, fiind acuzați de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat doar parțial.

Share With: