HomeStiriSecuritate FizicaPercheziții: În căutarea unui pistol furat din mașina unui patron al unei firme de pază

Percheziții: În căutarea unui pistol furat din mașina unui patron al unei firme de pază

perchezitii-pentru-destructurarea-unei-grupari-care-folosea-programe-malwarePoliţiştii au descins, miercuri dimineaţă, la locuinţele unor familii de romi din Timişoara, suspectate că au furat un pistol din mașina unui patron al unei firme de pază.

Potrivit anchetatorilor, percheziţiile au avut loc la familia Căldăraş din Timişoara ai cărei membri sunt suspectaţi de săvârşirea mai multor furturi din autoturisme de lux, scrie news.ro.

Ancheta poliţiştilor de la Serviciul Arme a demarat după ce unul dintre suspecţi ar fi spart maşina unui patron al unei de firme de pază din oraş. În borseta găsită de acesta în autoturismul patronului, pe lângă o sumă însemnată de bani, se afla şi un pistol.

Mascații de la Trupele Speciale au descins la prima oră în locuințele unor suspecți monitorizați de câteva săptămâni, după ce au spart mai multe mașini de lux. Alături de ei au ajuns și polițiștii de la Serviciul Arme, împreună cu cei de la judiciar, scrie evz.ro.

De asemenea, suspecții sunt bănuiți că au jefuit inclusiv mașina fostului președinte al Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin și i-ar fi furat acestuia o sumă de ordinul a zeci de mii de lei pe care o avea în interior.

În dosar se fac cercetări pentru furt calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sustragerea armelor sau munițiilor, efectuarea de operațiuni financiare in mod fraudulos si accesul ilegal la un sistem informatic, precizează pressalert.ro.

Share With: