HomeStiriSecuritate FizicaFurt din Parcul Industrial Plopeni

Furt din Parcul Industrial Plopeni

Poliţiştii au efectuat şase percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat din societăţi comerciale din incinta Parcului Industrial Plopeni, informează IPJ Prahova.

Cinci mandate de aducere au fost puse în executare. “Cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti. Descinderile au avut loc pe raza comunei Dumbrăveşti, sat Plopeni, din judeţul Prahova. Din cercetări au rezultat indicii conform cărora, în cursul lunii decembrie, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri din societăţi situate în incinta Parcului Industrial Plopeni”, precizează reprezentanţii IPJ Prahova.

De la locaţiile vizate, poliţiştii au fost ridicat mai multe bunuri, produse alimentare, cabluri electrice, materiale de construcţii şi alte diverse obiecte despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracţională. Prejudiciu cauzat este de aproximativ 15.000 lei. La activităţi au participat şi lucrători de la Gruparea Mobilă de Jandarmi “Matei Basarab” Ploieşti.

Share With: