HomeStiriSecuritate FizicaO polițistă este bănuită de furtul unor produse cosmetice dintr-un centru comercial
o-politista-este-banuita-de-furtul-unor-produse-cosmetice-dintr-un-centru-comercial

O polițistă este bănuită de furtul unor produse cosmetice dintr-un centru comercial

o-politista-este-banuita-de-furtul-unor-produse-cosmetice-dintr-un-centru-comercialO tânără polițistă din Iași s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprinsă pe camerele de supraveghere că a ascuns produse cosmetice în haine în timp ce era la cumpărături.

Tânara politista lucra chiar la Serviciul Cabinet din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Iași. I s-a întocmit dosar penal deoarece a fost prinsa la furat cosmetice dintr-un centru comercial, conform, bzi.ro.

Mai exact, pe data de 5 aprilie 2018, când se afla la cumpărături împreună cu alte două persoane, dintre care una din ele era verișoara sa. Polițista, împreuna cu verisoara ei au mers în zona amenajata pentru vânzarea produselor cosmetice și au ascuns mai multe produse sub haine. Comportamentul lor a atras atenția agenților de pază, care au așteptat să vadă dacă vor plăti produsele ascunse.

După ce a trecut de casa de marcat, a venit agentul de paza care i-a comunicat tinerei ca trebuie sa scoata toate produsele furate si ca nu-i frumos sa faca asa ceva. Valoarea totală a produselor era de 351 de lei. Polițista și-ar fi scos legitimația și i-ar fi amenințat pe agenții de pază.

“A fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de furt, cercetarile fiind efectuate sub coordonarea procurorului de caz. De asemenea, s-a dispus efectuarea cercetarii prealabile, iar în functie de cele constatate, se vor lua masurile legale”, a declarat ieri Ioana Bustiuc, purtator de cuvânt al IPJ Iasi.

 

 

 

Share With: