HomeStiriSecuritate FizicaJaf la o casă de amanet din Satu Mare: Polițiștii au reușit să îi prindă pe hoți
Jaf la o casă de amanet din Satu Mare: Polițiștii au reușit să îi prindă pe hoți

Jaf la o casă de amanet din Satu Mare: Polițiștii au reușit să îi prindă pe hoți

Jaf la o casă de amanet din Satu Mare: Polițiștii au reușit să îi prindă pe hoțiPolițiștii au reținut, la scurt timp, doi suspecți, care au încercat să jefuiască, sâmbătă dimineață, o casă de amanet din Satu Mare.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 8.20, Poliția Sătmăreană a fost sesizată prin 112 despre faptul că la o casă de amanet din municipiul Satu Mare, două persoane, având măști pe față, au încercat sa sustragă bani. În momentul când au plecat, cei doi au fost urmăriți de o persoană angajată la acea casă de amanet, scrie evz.ro.

La scurt timp, în urma indicațiilor date de către persoana care îi urmărea, polițiștii au reușit sa prindă una dintre persoane. La scurt timp după, s-a reușit prinderea și celei de a doua persoane de către polițiști.

Cei doi hoți au fost identificați de polițiști ca fiind doi bărbați de 30 și 28 de ani. Polițiștii, criminaliștii și procurorii sătmăreni continuă investigațiile în acest caz, scrie gazetanord-vest.ro.

Cum s-a produs jaful? Conform protocolului de securitate, agenții firmei de pază, împreună cu angajata casei de amanet, se pregăteau să deschidă când doi indivizi, unul cu cagulă și un altul cu un rucsac în spate, au sărit cu pumnii și picioarele pe cei doi angajați ai firmei de pază. Aceștia au apucat să riposteze, iar din această cauză indivizii au reușit să fure doar telefoanele mobile ale agenților de pază, precizează presasm.ro.

Ulterior, unul dintre agenții de pază a plecat în urmărirea suspecților, pe calea ferată din apropiere, ținând tot timpul legătura cu Poliția prin serviciul unic apeluri de urgență 112, potrivit informațiilor PresaSM.

În Satu Mare a mai avut loc un jaf la un cazinou, pe 30 iunie, când un individ care a folosit un spray iritant lacrimogen a reușit să sustragă aproximativ 10.000 de lei, scrie securityportal.ro.

Cei doi suspecți în cazul jafului de la casa de amanet sunt O. Z., în vârstă de 30 de ani, și F. S., în vârstă de 28 de ani. În cazul lui O. Z. polițiștii susțin că ar fi suspect și în cazul tâlhăriei de la cazinou, relatează presasm.ro.

De altfel, tot sâmbătă, cu începere de la ora 19.30, au avut loc percheziții domiciliare la locuințele celor doi suspecți. La două adrese din Cartierul Micro 14 au descins mascații, polițiștii judiciariști și criminaliști, alături de suspecți.

Share With: