HomeStiriSecuritate FizicaSatu Mare: Mai muți cetățeni s-au dus în audiență la șeful IPJ pentru numărul mare de furturi

Satu Mare: Mai muți cetățeni s-au dus în audiență la șeful IPJ pentru numărul mare de furturi

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a primit în audiență peste 20 de cetățeni din localitatea Solduba care s-au plâns de creșterea numărului de furturi.

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a primit în audiență peste 20 de cetățeni din localitatea Solduba, marți dimineață. Aceștia au venit sa aducă la cunoștința conducerii, problemele cu care se confrunta în comună, scrie satmareanul.net.

Sătenii se plâng că au devenit victimele unor indivizi care le sparg locuințele pe bandă rulantă, iar autoritățile stau cu mâinile în sân, scrie satumarenews.ro.

Hoții acționează de mai mult timp la noi, însă acum s-au profilat pe dune și pe perini, și eventual dacă află băutură și mâncare… Sâmbătă am fost la pălincie, iar după ce am terminat, am pus dunele și perinile într-o dubă și le-am adus la Satu Mare. Acum, dacă o veni frigul le-oi duce înapoi, să am cu ce să mă învelesc”, a declarat un sătean din Solduba.

În această dimineaţă, au fost primiţi în audienţă de către şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare peste 20 de cetăţeni din localitatea Solduba. Aceştia au venit să aducă la cunoştinţa conducerii problemele cu care se confruntă în comună. Probleme care ţin de ordinea şi siguranţa din localitate, precum şi cele care ţin de organizarea la nivelul comunităţii care nu intră în competenţa poliţiei. Au fost asiguraţi de faptul că se vor lua toate măsurile necesare pentru a stopa acest fenomen. La începutul acestei luni au fost înregistrate 5 infracţiuni de furt şi 2 de tentative la furt calificat, comise pe raza localităţii Solduba, în toate cauzele fiind identificaţi posibilii autorii, de către poliţişti. Astfel, în cursul zilei de ieri au fost reţinuţi de poliţişti trei dintre tinerii bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt“, precizează IPJ Satu Mare, citat de dcnews.ro.

Cele trei persoane sunt tineri cu vârstele de 17, 21, respectiv 26 de ani, prinşi de către poliţiştii din Gherţa Mică, fiind bănuiţi că în luna aprilie ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţa unei persoane din localitatea Certeze.

Share With: