HomeStiriSecuritate FizicaJaf armat la o sală de jocuri din Cluj: Prejudiciu de 7.000 de lei
Tentativa de jaf armat in Bucuresti

Jaf armat la o sală de jocuri din Cluj: Prejudiciu de 7.000 de lei

Tentativa de jaf armat in BucurestiDouă persoane înarmate cu un pistol și un cuțit au jefuit, miercuri dimineață, o sală de jocuri din Cluj, de unde au sustras aproximativ 7.000 de lei.

Poliţiştii clujeni desfășoară cercetări pentru identificarea și depistarea unor persoane care au pătruns, miercuri dimineaţa, într-o sală de jocuri din Cluj-Napoca de unde au reușit să sustragă circa 7.000 de lei, scrie turdanews.net.

Evenimentul a fost sesizat prin 112, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 04:40. ”Polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări pentru identificarea și depistarea unor persoane care, în cursul dimineții, au pătruns într-o sală de jocuri de pe raza municipiului Cluj-Napoca și, sub amenințarea casierei, au reușit să sustragă circa 7.000 de lei”, precizează Poliția Cluj.

În cauză s-a deschis un dosar penal privind comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Sala de jocuri este situată pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca.

În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită. În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Este vorba despre doua persoane; se pare ca ar fi utilizat în scopul amenințării un cuțit și un pistol (nu stim daca e real/nu)”, mai transmite IPJ Cluj, conform monitorulcj.ro.

Un alt jaf care a vizat o sală de jocuri din Cluj-Napoca a avut loc în iulie 2018, când hoțul a reușit să sustragă 12.000 de lei din seif, dar a fost prins la scurt timp după aceea, scrie securityportal.ro.

Persoana care a comis jaful avea fața acoperită și l-a amenințat pe angajat cu un corp ascuțit pentru a obține banii din seif. În urma anchetei, polițiștii l-au descoperit pe hoț și, de asemenea, au stabilit că între tânărul depistat şi angajatul societăţii exista o înțelegere prestabilită pentru a sustrage banii rezultați din încasări.

Un alt jaf care a vizat o sală de jocuri din Cluj-Napoca a avut loc în luna februarie. Și atunci tâlharul a fost identificat și reținut. Conform investigațiilor efectuate de polițiști, la data de 4 februarie 2019, în jurul orei 03:30, bărbatul, având fața acoperită cu o cagulă, ar fi intrat într-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, iar din interior ar fi sustras peste 10.000 de lei, conform securtyportal.ro.

Polițiștii au descoperit că autorul tâlhăriei frecventa sala de jocuri de pe strada Giordano Bruno și a și câștigat o dată bani, datele lui personale fiind preluate atunci. El a fost filmat în momentul jafului și a fost identificat pe baza hainelor, a pantalonilor și a pantofilor sport pe care, se pare, că îi purta frecvent.

Share With: