HomeStiriSecuritate FizicaHoții au fugit cu seiful cu bani al unei firme de poompe funebre din Timiș
Hoții au fugit cu seiful cu bani al unei firme de poompe funebre din Timiș

Hoții au fugit cu seiful cu bani al unei firme de poompe funebre din Timiș

Hoții au fugit cu seiful cu bani al unei firme de poompe funebre din TimișUn seif cu bani, care cântărea zeci de kilograme, a fost furat, în noaptea de duminică spre luni de la cea mai mare firmă de catering și servicii funerare din Lugoj, judeţul Timiş.

Din primele informații, persoane necunoscute au pătruns în incita firmei și au mers direct la seiful cu bani, a transmis lugojinfo.ro, citat de pressalert.ro.

Conform sursei citate, hoții ar fi dezactivat sistemele de supraveghere. Polițiștii au demarat o anchetă, mai multe indicii fiind ridicate de la locul faptei, în timp ce mai mulți angajați au fost audiați.

Surse judiciare au declarat că seiful a fost furat în noaptea de duminică spre luni, din incinta unei firme de catering şi pompe funebre din oraşul Lugoj, judeţul Timiş, scrie Mediafax.

Cel care a anunţat jaful, luni dimineaţa, a fost patronul firmei.

Din primele informaţii, hoţii au intrat în firmă pe uşa principală după ce au forţat încuietoarea şi au mers în biroul în care se afla seiful cu bani. Apoi, pe un geam, au scos seiful cu bani, care cântărea zeci de kilograme. De asemenea, hoţii au furat şi sistemul care stoca imaginile de pe camerele de supraveghere video montate în sediul firmei.

În acest caz, poliţiştii din judeţul Timiş au deschis un dosar penal pentru furt calificat şi încearcă să dea de urma hoţilor.

Share With: