HomeStiriSecuritate FizicaGorj: Un agent de pază, lovit de un tânăr, a ajuns în stare gravă la spital
agent-de-paza-lovit-pentru-ca-a-incercat-sa-opreasca-un-furt

Gorj: Un agent de pază, lovit de un tânăr, a ajuns în stare gravă la spital

agent-de-paza-lovit-pentru-ca-a-incercat-sa-opreasca-un-furtUn agent de pază, din judeţul Gorj, a ajuns la spital, vineri, după ce a fost lovit cu pumnii în faţă de un tânăr pe care l-a rugat să iasă de pe patinoarul unui mall.

Un agent de pază este în stare gravă la spital, după ce a fost bătut în parcarea mall-ului din municipiul Târgu Jiu. Agresiunea a avut loc vineri dimineaţa, conform adevarul.ro.

Potrivit poliţiei, un bărbat, de 33 de ani, din comuna Teleşti, agent de securitate, în timp ce se afla de serviciu, în parcarea centrului comercial, în zona patinoarului, a fost lovit cu pumnii, în zona capului de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Drăguţeşti, căruia îi solicitase să părăsească patinoarul.

Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, precizează Mediafax.

După ce l-au stabilizat, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu au decis ca agentul de pază să fie transferat la spitalul din Craiova, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale. Acesta va fi operat din cauza unui hematom la cap. În urma loviturilor primite, victima a căzut şi s-a lovit cu capul de o bordură.

Share With: