HomeStiriSecuritate FizicaBătaie între o infirmieră și un agent de pază la un spital din Timișoara VIDEO

Bătaie între o infirmieră și un agent de pază la un spital din Timișoara VIDEO

O infirmieră și un agent de pază de la Spitalul Județean din Timișoara s-au luat la bătaie, marți seara, după ce bărbatul nu a mai lăsat-o pe fiica infirmierei să-şi viziteze mama la serviciu.

La Spitalul Judetean Timisoara o infirmiera șii un paznic s-au incaierat in holul de la intrarea in unitatea medicala. Totul ar fi pornit de la faptul ca agentul de paza a refuzat sa o lase pe fiica infirmierei sa intre in spital sa-si viziteze mama, scrie opiniatimisoarei.ro.

Marti seara, in jurul orei 20.00, fata a venit la spital, dupa ce programul de vizite pentru apartinatori era deja incheiat, si l-a rugat pe paznicul de la intrare sa o lase sa urce pana la Sectia de Chirurgie Vasculara unde lucreaza mama ei. Tanara insa s-ar fi dus la vestiarele de la subsol de unde a iesit cu o plasa si a parasit spitalul. Dupa cateva minute s-a intors insotita de 3 prieteni si au vrut toti sa mearga sa o viziteze pe mama tinerei.

In acel moment, paznicul a spus ca nu-i lasa, intrucat au inceput sa vocifereze si cativa apartinatori care erau de fata cerandu-i socoteala ca de ce i-ar permite tinerei si prietenilor ei sa intre in spital si lor nu. Fata si-a sunat mama, care a venit sa ‘rezolve’ situatia.

Femeia și bărbatul au început să se certe, iar apoi scandalul a degenerat. Au început să se lovească fără nicio jenă, deși de față erau aparținători ai bolnavilor. Spre finalul filmării în video, poate fi observat un bărbat care vrea să treacă de ușă pentru a-i despărți pe cei doi, însă un altul îi blochează calea și îl împinge afară, menționează tion.ro.

Polițiștii timișoreni au fost sesizați abia după câteva ore de la bătaie, în cursul nopții de marți spre miercuri. Oamenii legii îi cercetează pe ambii scandalagii pentru lovire sau alte violențe. Atât asistenta cât și paznicul au depus plângeri unul împotriva celuilalt.

Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, a declarat pentru TION că, în urma evenimentului negativ care a avut loc, se va constitui o comisie care va analiza ceea ce s-a petrecut acolo și va lua măsurile care se vor impune în urma concluziilor care vor fi trase de membri ai acestei comisii.

Share With: