HomeStiriSecuritate FizicaAgent de pază, în stare de ebrietate, ar fi sustras un vehicul și a cauzat un accident

Agent de pază, în stare de ebrietate, ar fi sustras un vehicul și a cauzat un accident

Un agent de pază în stare de ebrietate ar fi sustras un autoturism de la societatea pe care o păzea, sâmbătat trecută, în timpul programului de lucru, și a cauzat un accident.

La data de 27 octombrie 2018, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Ostrov, judeţul Constanţa, ar fi sustras un autoturism, marca Peugeot, din incinta unei societăţi comerciale, din municipiu, în timpul desfăşurării programului de lucru ca agent de pază la societatea respectivă, conform IPJ Constanța.

În urma cercetărilor, poliţiştii constănţeni au stabilit faptul că, bărbatul în cauză a condus autoturismul pe strada Interioară, din municipiul Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ulterior fiind implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

La data de 28 octombrie 2018, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au reţinut persoana în cauză pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introdusă în C.R.A.P. al IPJ Constanţa, urmând ca la data de 29 octombrie 2018, să fie prezentată Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii constănţeni continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosintă, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Share With: