HomeStiriSecuritate FizicaAgent de pază, cercetat pentru că a lovit un bărbat
Agent de pază, cercetat pentru că a lovit un bărbat

Agent de pază, cercetat pentru că a lovit un bărbat

Agent de pază, cercetat pentru că a lovit un bărbatUn tânăr în vârstă de 24 de ani, agent de pază la un bar din Galați, a lovit, vineri, un bărbat aflat în stare de ebrietate care provocase un scandal.

Un bărbat de 48 de ani, din municipiul Galați, aflat în stare de ebrietate, a provocat, vineri, 04 octombrie 2019, în jurul orei 15.10, un scandal într-o unitate de alimentație publică, de pe strada Siderurgiștilor, relatează monitoruldegalati.ro.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții IPJ Galați, administratorul societății a apăsat butonul de panică și, în scurt timp, la fața locului a ajuns un agent de pază, angajat  al unei societăți de pază autorizate.

Deși bărbatul care provocase scandalul părăsise deja barul, agentul de pază a avut un conflict verbal cu acesta, motiv pentru care l-a lovit cu pumnul în zona feţei.

Tânărul în vârstă de 24 de ani, angajat al unei firme de pază, a ajuns la poliție, vineri seară, după ce l-a lovit pe gălățean, conform viata-libera.ro.

„La fața locului a ajuns un angajat al unei societăți de pază autorizate. Deși bărbatul care provocase scandalul părăsise deja barul, agentul de pază a avut un conflict verbal cu acesta, motiv pentru care l-a lovit cu pumnul în zona feței”, susțin reprezentanții IPJ Galați.

Incidentul a fost filmat de un trecător, iar imaginile au ajuns în mediul online. Pe baza acestor imagini, polițiștii l-au identificat pe agentul de pază și l-au dus la audieri.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă”, mai arată reprezentanții IPJ Galați.

Share With: