HomeStiriBusiness & TehnologieWindOne premiată la Gala OSPA 2018

WindOne premiată la Gala OSPA 2018

O parte din echipa WindOne, câștigătoare la Gala OSPA 2018, împreună cu Bogdan Șovar – Președintele Patronatului Serviciilor de Securitate

Trofeul de Excelență Profesională în Securitate Privată, categoria Consultanti de Securitate – Evaluatori de Risc la Securitatea Fizică, a mers anul acesta către WindOne.

A fost un moment important atât pentru echipa WindOne, cât și pentru industria securității private.

Pentru noi, trofeul reprezintă motivația de a ne continua misiunea și certitudinea că partenerii noștri pot deveni repere în industria securității cu ajutorul instrumentelor software pe care le oferim.

La nivel de industrie, acordarea trofeului unei companii care dezvoltă soluții software integrate, înseamnă o schimbare de paradigmă. Este un semn clar că firmele sunt pregătite să treacă la nivelul următor de business, care presupune controlul resurselor, eficiență și profesionalism.

Credem că industria a premiat cu adevărat inovația, evoluția și performanța.

Echipa WindOne dorește să mulțumească tuturor pentru încrederea acordată și să felicite câștigătorii, finaliștii și participanții la Gala OSPA.

Trofeul pentru Excelenta Profesională în Securitate (OSPA) recunoaște și recompensează societațile și profesioniștii din sectorul securității private.

Criteriile de apreciere a performanței au fost definite în urma studierii și cercetării sistematice a factorilor esențiali care contribuie la atingerea excelenței profesionale (Programul de cercetare “Aspirând spre Excelență” – Centrul “Perpetuity Research”- Marea Britanie). Programul OSPA este realizat în colaborare cu asociații și grupuri profesionale din domeniul securității private din mai multe țări.

WindOne dezvoltă soluții software integrate pentru industria securității private și oferă servicii de implementare și suport.

Soluțiile pe care le propunem vin în sprijinul partenerilor noștri și le oferă control sporit asupra resurselor și întregului business. De la OneERP – software integrat până la OneGuard – software Protecție și Pază, OneTech – software Servicii și Sisteme Tehnice sau OneMI – software Monitorizare și Intervenție, reușim să acoperim în totalitate activitatea oricărei companii de securitate.

www.windone.ro

Share With: