HomeStiriBusiness & TehnologieVMS-ul Ocularis 5.6 construiește automat driver-ul pentru camera video

VMS-ul Ocularis 5.6 construiește automat driver-ul pentru camera video

Noua versiunea a software-ului de video management Ocularis 5.6 al OnSSI permite construirea automată a driver-ului pentru camerele VIVOTEK, înainte ca acestea să fie emise de companie.

OnSSI a anunțat recent disponibilitatea de noi drivere pentru camerele VIVOTEK H.264 și H.265 care fac parte din noua versiune a software-ului de video management Ocularis 5.6. Smart Camera Driver elimină nevoia de a aștepta lansarea unui driver pentru noile camere VIVOTEK, deoarece Ocularis 5.6 va construi driver-ul când detectează o nouă cameră în sistem, conform unui comunicat, citat de securityinfowatch.com.

În plus, VIVOTEK se alătură software-ului de securitate cibernetică care previne intruziunile de la Trend Micro pentru a oferi utilizatorilor cel mai înalt nivel de protecție pentru arhitectura sistemului de securitate,” spune Ken LaMarca, Vicepreședinte de Vânzări și Marketing, OnSSI.

Noul Ocularis Smart Camera Driver oferă suport pentru camerele VIVOTEK H.264 și H.265, inclusiv a evenimentelor generate de analiza internă a camerelor. Software-ul susține și anumite funcții ale camerelor ViVOTEK precum rezoluția 4K și funcția de dewarping pentru aplicațiile de supraveghere pentru zone mari.

Cele mai noi îmbunătățiri software permit Ocularis Recorder și camerelor IP VIVOTEK să comunice folosind protocolul VIVOTEK pentru a determina modelul și capacitățile camerelor de rețea și apoi să fie construit un driver adecvat imediat, eliminând nevoia de a aștepta lansarea de drivere specifice în funcție de model. Astfel, vor putea fi folosite toate noile modele de camere și toate funcțiile pe care acestea le au, imediat ce au fost lansate.

Share With: