HomeStiriBusiness & TehnologieUn spital a investit în securitate după ce a apărut la știri pentru lipsa ei

Un spital a investit în securitate după ce a apărut la știri pentru lipsa ei

Un spital din partea de nord a orașului New York investește 60.000 de dolari pentru îmbunătățirea securității ca urmare a unui raport care descoperise deficiențe importante.

Spitalul Niagara Falls Memorial Medical Center va limita numărul de intrări pentru public, cerând tuturor vizitatorilor să se înregistreze și să stea în zona de așteptare a spitalului, scrie sfchronicle.com.

Se așteaptă ca un nou birou pentru înregistrarea vizitatorilor și un nou sistem de control acces al personalului să fie implementate până la sfârșitul lunii ianuarie.

Schimbarea vine după ce un post de televiziune a prezentat un raport detaliat despre securitatea spitalului în luna mai. Conform raportului, angajații au spus că nu se simt în siguranță. Conducerea spitalului spune că plănuiește ca noile măsuri de securitate să fie testate de poliție.

Joe Ruffolo, președinte și CEO al spitalului, își asumă răspunderea și a menționat că postul de televiziune Channel 7 a subliniat provocările de securitate cu care spitalul se confruntă, scrie wkbw.com.

Una dintre cele mai mari provocări îl reprezintă numărul mare de intrări în spital care erau accesate de public, numărul lor ajungând la 11. Acum spitalul are doar trei intrări deschise publicului. Vor fi investiți de 60.000 de dolari în securitate doar pentru recepție.

Ruffolo a spus că se dorește adoptarea unui sistem de management al vizitatorilor.

Share With: