HomeStiriBusiness & TehnologieUn producător de produse electronice a lansat o cameră de securitate pentru acasă

Un producător de produse electronice a lansat o cameră de securitate pentru acasă

VAVA, producător de produse electronice, se extinde pe piața de securitate pentru acasă cu ajutorul unei camere fără fir.

Producătorul de produse electronice VAVA comercializează periuțe de dinți electrice, căști, purificatoare de aer și camere de bord pentru automobile. Compania lansează VAVA Home Cam, o cameră de securitate pentru acasă fără fir care are o interfață simplă, promite să se instaleze ușor și folosește o baterie care va dura un an fără să fie nevoie să fie încărcată, scrie digitaltrends.com.

VAVA a lansat un proiect pe Kickstarter pentru VAVA Dash Cam, care a strâns mai mult de 425.000 de dolari, depășind scopul inițial de a strânge 25.000 de dolari. Ceea ce este mai important este că a oferit companiei o platformă prin care să îi întrebe pe propietarii de locuințe ce dorințe și nevoi au în ceea ce privește o cameră de securitate pentru casa lor.

În primul rând, durata de viață a bateriei pare să fie o prioritate pentru deținătorii noii camere dash. Bateria folosită de Home Cam poate dura 365 de zile cu doar o singură reîncărcare și dispozitivul include și un panou solar opțional care ar putea elimina cu totul nevoia de a reîncărca bateria.

Din punct de vedere al capacităților hardware, VAVA Home Cam are încorporată o alarmă, capacități de comunicare precum difuzor și microfon, trei nivele de sensitivitate care pot fi ajustate de utilizator, lentile care acoperă un unghi de 140 de grade.

Criptarea este integrată în această cameră care permite stocarea locală a imaginilor. Utilizatorii nu trebuie să plătească abonamente lunare și pot accesa imaginile video oricând de pe telefonul mobil cu ajutorul aplicației pentru iOS sau Android. Setarea se face ușor. Baza poate folosi șuruburi, poate fi așezată pe birou sau poate fi magnetică, scrie globenewswire.com.

Camera poate fi instalată oriunde: la interior sau la exterior. Înregistrările folosească o calitate de 1080p HD și ziua, dar și pe timpul nopții. Noaptea camera poate avea o viziune de până la 7 metri. Camera a primit certificarea IP66 putând rezista tuturor condițiilor meteorologice precum vânt, ploaie, soare și zăpadă. Poate folosi un card microSD care poate stoca maxim 128GB.

De asemenea, compania oferă suport 24/7, iar garanța este valabilă doi ani.

Share With: