HomeStiriBusiness & TehnologieTehnologia de recunoaștere a irisului de la EyeLock integrată în automate
extinderea-folosirii-tehnologiei-biometrice-pentru-autentificare

Tehnologia de recunoaștere a irisului de la EyeLock integrată în automate

extinderea-folosirii-tehnologiei-biometrice-pentru-autentificareEyeLock a integrat tehnologia de recunoaștere a irisului în automatele create de ViaTouch Media.

În luna august a acestui an, EyeLock a anunțat că a integrat tehnologia de recunoaștere a irisului cu soluția de automate pentru retail a ViaTouch Media. Conform anunțului, VICKI a fost creat pentru a schimba peisajul din vânnzări prin implementarea unor tranzacții și soluții de control acces foarte sigure, scrie biometricupdate.com.

VICKI este o soluție pentru retail, IoT cu verificare personală, alimentată de inteligența artificială și alte tehnologii avansate. VICKI poate recunoaște și autentifica clienții, poate învăța care le sunt preferințele și apoi să acționeze în funcție de acestea, fiind un vânzător virtual. Sistemul de vânzare are rafturi inteligente care știu câte bucăți se află pe ele, la ce produse se uită clientul, ce iau sau pun la loc și văd pe display.

„Tehnologia de autentificare a irisului de la EyeLock creează o diferențiere și mai mare între VICKI și celelate automate de vânzare. În special, oferă un nivel de securitate semnificativ mai mare decât amprentele și recunoașterea facială”, spune Jeff Carter, Chief Executive Officer al EyeLock, citat de businessinsider.com.

„VICKI folosește o combinație de viziune a computerului, senzori patentați și inteligență artificială, transformându-l în primul vânzător virtual din lume, la PoS, care folosește inteligența artificială. Colaborarea ViaTouch cu EyeLock și First Data, ne permite să oferim comoditate, valoare și secuirtate care nu se compară cu nimic altceva,” a declarat Tom Murn, CEO al ViaTouch Media.

Implementările inițiale vor fi pe automatele ViaTouch lansate strategic în campusurile universitare, în hoteluri și spitale precum și la partenerii din retail.

Share With: