HomeStiriBusiness & TehnologieSV3 Kiosk, soluția de înregistrare a vizitatorilor

SV3 Kiosk, soluția de înregistrare a vizitatorilor

Building Intelligence a lansat cea mai nouă versiune a aplicației SV3® Mobile împreună că un serviciu de administrare care presupune că vizitatorul își introduce singur datele în sistem.

SV3 Kiosk oferă un serviciu complet de înregistrare personală în sistemul de control acces și oferă și o soluție mobilă pentru ca personalul de securitate să gestioneze vizitatorii. Software-ul instalat pe SV3 Kiosk se conectează șa sistemul cloud și verifică informații importante despre vizitatorii, comparându-le cu lista de persoane importante și cea de infractori căutați, scrie securityinfowatch.com.

Caracteristicile SV3 Kiosk sunt: automatizarea procesului de securitate, integrarea cu sistemul de control acces, îmbunătățirea procesului cu ajutorul codurilor QR, posibilitatea de a fi folosit cu sisteme de operare Windows, iOS și Android, și alte funcții.

SV3 Kiosk poate citi permise de conducere, acte de identitate și coduri QR. Soluția permite vizitatorilor să se înregistreze singuri înainte de a primi permisiunea de intrare, permițându-le să fie gata să folosească codul QR pentru a debloca căile de acces, precizează prweb.com.

Cea mai nouă versiune SV3 Mobile lansată de Building Intelligence deja permitea captarea unei semnături de păstrare a confidențialității informațiilor, integrarea de liste cu persoane urmărite, verificare prin e-mail și funcții de scanare îmbunătățite

Share With: