HomeStiriBusiness & TehnologieȘcolile primesc fonduri pentru îmbunătățirea sistemelor de securitate

Școlile primesc fonduri pentru îmbunătățirea sistemelor de securitate

Mai multe școli din statul Virginia, SUA, vor primi 6 milioane de dolari în total pentru îmbunătățirea sistemelor de securitate.

Statul Virginia oferă 6 milioane de dolari școlilor publice pentru a plăti pentru îmbunătățirile aduse sistemelor de securitate, relatează washingtonpost.com.

Guvernatorul statului a anunțat alocarea fondurilor joia trecută, spunând că banii vor ajunge la mai mult de 100 de sectoare școlare. Ralph Northam a spus că banii vor fi folosiți pentru sisteme de monitorizare video, detectoare de metal, încuietori și alte măsuri de securitate.

Programul de burse oferit școlilor a fost creat în 2013 și a oferit fonduri pentru aproximativ 3.000 de proiecte noi și îmbunătățiri de sisteme.

Programul de burse pentru sisteme de securitate are ca prioritate școlile care nu au echipamente moderne de securitate, școlile în care se produc multe infracțiuni și cele care nu au fonduri pentru îmbunătățirea sistemelor.

Conform lui James Lane, Superintendent of Public Instruction, bursele vor permite școlilor să achiziționeze tehnologie și să îmbunătățească sistemele de securitate, rezolvând problemele care sunt descoperite în cadrul evaluărilor anuale de securitate, scrie cbs19news.com.

Conform unui comunicat, bursele vor ajuta la îmbunătățirea securității în mai mult de 440 de școli și instituții de învățământ din 102 sectoare școlare.

Share With: