HomeStiriBusiness & TehnologieReolink Argus, o cameră de securitate asemănătoare cu Arlo Pro, dar cost diferit
reolink-argus-o-camera-de-securitate-asemanatoare-cu-arlo-pro-dar-cost-diferit

Reolink Argus, o cameră de securitate asemănătoare cu Arlo Pro, dar cost diferit

reolink-argus-o-camera-de-securitate-asemanatoare-cu-arlo-pro-dar-cost-diferitO cameră de securitate fără fir pentru acasă care oferă funcții asemănătoare cu Arlo Pro și Arlo Pro 2 este pusă spre vânzare.

Camerele de securitate fără fir pentru acasă Arlo Pro și Arlo Pro 2 sunt favorite. Costul acestora nu este unul tocmai mic, iar cei care caută o alternativă mai ieftină pot folosi Reolink Argus. Reolink Argus este o cameră de securitate fătă fir alimentată cu baterii. Folosește o rezoluție de 1080p, are difuzor și microfon pentru comunicare, viziune nocturnă și multe altele. De asemenea, a fost creată pentru a rezista vremii de afară pentru a putea fi folosită și în afara casei. Bateriile țin 180 de zile înainte de a fi înlocuite, conform bgr.com.

Camera se conectează la internet folosind o conexiune Wi-Fi de 2,4 Ghz. Camera este mică, portabilă și rezistentă în orice condiții de temperatură și umiditate. Folosește un senzor de mișcare Smart PIR cu un unghi larg ce detectează mișcările umane. Alertele sunt trimise în timp real și sunt exacte. Camera are un slot pentru carduri de memorie Micro SD. Se pot folosi carduri cu până la maxim 64 de GB.

Reolink mai are în portofoliul să, pe lângă Reolink Argus, o cameră de securitate pentru exterior numită Reolink RLC-410 și un sistem de camere de securitate fără fir numit RLK4-210WB2, conform prnewswire.com.

Reolink Argus seamănă cu un monoclu în silicon. Camera are dimensiunile 113 x 65 x 54 mm și cântărește 260 de grame. Baza magnetică este cea care cântărește cel mai mult și permite amplasarea manuală cu ușurință. Utilizarea în afara casei este posibilă datorită certificării IP65, scrie androidpit.fr.

Lipsa unei conexiuni la un server cloud pentru stocarea imaginilor înseamnă că imaginile video pot fi șterse repede, dar este o alternativă mai ieftină față de un abonament lunar, ca în cazul Nest.

De asemenea, camera ar putea fi furată cu ușurință. Ideal ar fi ca aceasta să fie camuflată, dar designul alb-negru probabil nu ajută.

Aplicația de mobil este ușor de folosit. Aceasta permite adăugarea de mai multe dispozitive, permite gestionarea rețelei Wi-Fi, verificarea stării bateriilor și stabili notificările. De asemenea, aplicația permite verificarea actualizărilor software, setarea unei parole pentru accesarea aplicației și permite vizionarea imaginilor video în timp real și înregistrate. Din aplcație mai poate fi activat senzorul PIR și se poate personaliza sensibilitatea acestuia la mișcare. Se pot configura alerte și începerea înregistrărilor în momentul în care este detectat un subiect. Se poate seta până și rezoluția video.

Imaginile sunt clare și luminoase, dar în ciuda rezoluției camera folosește până la 15fps și de aceea imaginile sunt uneori sacadate.

Conform celor de la Android Pit, chiar dacă prețul este avantajos, o cheltuială prea mică implică și compromisuri.

 

 

 

 

Share With: