HomeStiriBusiness & TehnologiePrinceton Identity a lansat un cititor pentru iris pentru exterior
Princeton Identity a lansat un cititor pentru iris pentru exterior

Princeton Identity a lansat un cititor pentru iris pentru exterior

Princeton Identity a lansat un cititor pentru iris pentru exteriorPrinceton Identity a lansat recent, la începutul lunii martie, un cititor de iris, IOM Access200w care este făcut să reziste folosirii la exterior, indiferent de vreme.

Când este integrată cu platforme de control acces, soluția pentru exterior IOM Access200w permite clienților să deschidă ușile exterioare ale clădirilor folosind recunoaștere irisului pentru autentificare. Dispozitivul oferă posibilitatea tastării unui cod PIN, poate integra cititoare de carduri externe și poate oferi un răspuns imediat utilizatorilor prin captarea feței. Cititorul pentru iris poate fi folosit în condiții de căldură mare, frig, umiditate, lumină directă și lumină scăzută, conform biometricupdate.com.

Conform companiei, sistemul IOM Access200 permite utilizatorilor să creeze o rețea de cititoare de interior și exterior, nelimitată ca număr, în cadrul unei singure clădiri sau pentru medii în care sunt mai multe locații.

Cititorul pentru Iris IOM Access200w al Princeton Identity este izolat de mediul exterior și rezistent la impact, creat special pentru a fi folosit la exterior. Modelul face parte din familia de produse biometrice de identificare IOM Access200, scrie security.world.

IOM Access200w este prima soluție de exterior de genul acesta. Tehnologia patentată permite IOM Access200w să identifice utilizatorii cât ai clipi din ochi. Dispozitivul este ideal pentru multe aplicații printre care campusurile școlare și clădirile de birouri ale companiilor, infrastructură critică, aeroporturi, centre de date și multe altele.

IOM Access200w va fi prezentat în cadrul ISC West, în Las Vegas, în perioada 10-12 aprilie 2019.

Princeton Identity are plăcerea de a fi prima care să vină pe piață cu o soluție de identificare biometrică care oferă confortul, viteza și securitatea recunoașterii irisului pentru folosirea la exteriorul clădirilor. Intrările din exterior sunt de multe ori prima zonă de importantă când se creează un program de securitate și acum clienții noștri pot susține folosirea acestei funcții biometrice locațiilor exterioare la fel ca în spațiile interioare”, a declarat Bob McKee, vicepreședintele departamentului de vânzări și marketing al Princeton Identity, citat de planetbiometrics.com.

Share With: