HomeStiriBusiness & TehnologiePlatforma de securitate IP a Genetec este folosită pentru a îmbunătății siguranța publică
Platforma de securitate IP a Genetec

Platforma de securitate IP a Genetec este folosită pentru a îmbunătății siguranța publică

Platforma de securitate IP a GenetecPlatforma de securitate IP a Genetec este folosită de departamentul de securitate internă al orașului New Orleans  pentru a îmbunătății siguranța publică.

Genetec, furnizor de top de securitate, siguranță publică, operațiuni și informații de business unificate a anunțat recent că New Orleans se bazează pe Security Center, platforma de securitate IP unificată, pentru a îmbunătăți siguranța publică și colaborarea la nivelul întregului oraș, se arată într-un comunicat de presă.

Cu aproximativ 400.000 de locuitori, New Orleans este cel mai populat oraș din statul Louisiana. La fel ca alte orașe mari, New Orleans se concentrează pe îmbunătățirea siguranței publice a cetățenilor și celor 1,2 milioane de vizitatori care vin să celebreze Mardi Gras în cartierul francez.

Ca parte a planului de îmbunătățire a siguranței publice la nivelul întregului oraș, care include un nou sistem de siguranță publică și construcția Real-Time Crime Center (RTCC), Departamentul de securitate internă și pregătire pentru situații de urgență al orașului New Orleans a ales platforma unificată Security Center a Genetec pentru a fi folosită de toate agențiile.

Security Center permite polițiștilor să economisească timp prețios, aproximativ 2.000 de ore alocate colectării și stocării manuale a dovezilor. George Barlow Brown, manager IT la Real Time Crime Center din New Orleans spune că timpul astfel economist poate fi folosit de polițiști pentru a răspunde la apelurile cetățenilor și pentru a fi prezenți în diferitele cartiere ale orașului, ceea ce ajută la construirea încrederii comunității.

Echipa poate prelua cu ușurință dovezi de la peste 325 de camere deținute de oraș și 100 de camere folosite pentru recunoașterea plăcuței de înmatriculare (dintre care 60 sunt camere Security Center AutoVu) direct de la Real-Time Crime Center. Noua platformă de securitate este integrată cu alte soluții de siguranță publică cum ar fi sistemul de analiză Briefcam și un dispecerat asistat de computer. Toate aceste informații sunt direcționate către un centru de comandă central, grăbind răspunsul în caz de urgență.

De asemenea, orașul folosește Security Center pentru a adopta un parteneriat public-privat. S-a lansat o versiune platinum a proiectului SafeCam care permite companiilor să ofere acces la imaginile video în cadrul Real-Time Crime Center.

Operatorii noștri fac toate lucrările de investigare chiar din interiorul Centrului de Securitate. Este doar una dintre cele mai intuitive soluții pe care le-am văzut vreodată. Putem afișa până la șase partajări video și putem selecta ‘sincronizați video’ pentru a vedea diverse unghiuri ale aceleiași scene în același timp. Putem selecta apoi segmentul video de care avem nevoie și îl exportăm. Fiecare segment de 10 minute din toate video-urile afișate este apoi arhivat pentru o vizualizare ulterioară”, a spus Brown.

Share With: