HomeStiriBusiness & TehnologiePlanurile ambițioase ale Arlo pentru 2019

Planurile ambițioase ale Arlo pentru 2019

Arlo plănuiește să se extindă pe piața de dispozitive de securitate pentru acasă, în acest an, în cadrul CES 2019.

Arlo, compania producătoare de dispozitive smart home care a lansat camere de securitate și o sonerie (care se conectează la acestea), și-a anunțat planurile ambițioase pentru 2019 care includ un nou sistem de securitate pentru acasă, menționarea vagă a includerii suportului pentru aplicația HomeKit a Apple și compatibilitate cu rețelele Zigbee și Z-Wave, conform theverge.com.

Sistemul de securitate Arlo este alcătuit din patru componente: un senzor care poate fi folosit în mai multe scopuri, o sirenă, o telecomandă și un hub care se vor integra cu gama de camere de securitate Arlo deja existente. Arlo a anunțat și un nou program, numit „Works with Arlo”, care va permite dispozitivelor Zigbee și Z-Wave ale altor companii să fie controlate prin intermediul Arlo SmartHub. Nu în ultimul rând, compania a dezvăluit că două dintre camerele sale vor fi în curând compatibile cu aplicația HomeKit.

Sistemul de securitate al Arlo se axează pe un nou senzor care poate f folosit în mai multe scopuri. compania susține că acesta poate detecta închiderea și deschiderea ușilor, dar și prezența fumului și a monoxidului de carbon, a schimbărilor de temperatură, mișcare și chiar scurgerile de apă. Acest senzor poate trimite notificări direct pe telefon sau să „spună” camerei Arlo să înregistreze imaginile.

Arlo Siren poate porni alarma folosind o combinație de lumini intermitente și o sirenă sau să încerce să sperie hoții prin emiterea unor sunete precum lătratul unui câine sau sunetul emis de televizor. Telecomanda poate fi folosită pentru a controla manual sistemul sau dispozitivele terțe. Fiecare component al sistemului de securitate comunică prin intermediul noului SmartHub, care a fost anunțat împreună cu camera de securitate Arlo Ultra.

Arlo a anunțat încă de la sfârșitul lunii noiembrie lansarea camerei de securitate Arlo Ultra, cu o rezoluție 4K Ultra HD, care va fi lansată în primul trimestru al lui 2019, conform securityportal.ro.

Față de Arlo 2 Pro are în plus detecție smart a persoanei și posibilitatea de a iniția apeluri de urgență. Sistemul fără fir folosește o baterie. Include microfoane care izolează zgomotul de fundal pentru a permite oamenilor să vorbească prin intermediul aplicației.

Camera este creată să reziste în orice condiții de climă, ceea ce permite să fie instalată oriunde, la interior sau la exterior. Include și o sirenă integrată care poate fi declanșată de detecția audio sau video sau poate fi declanșată de la distanță, precum și un abonament de un an la Arlo Smart Premier.

Compania nu a anunțat încă cât vor costa noile dispozitive, dar Sistemul de securitate va putea fi achiziționat în a doua jumătate a lui 2019, precizează techradar.com.

Cei de la TechHive au putut vedea noua cameră Arlo Ultra în cadrul CES 2019. Aceasta este doar un pic mai mare decât camera pe care Arlo a lansat-o înainte pentru exterior. Conform celor de la Arlo, bateria folosită de Ultra 4K va fi la fel de bună precum cea folosită pentru cealaltă cameră pentru exterior a companiei. Aceasta rezistă câteva luni între reîncărcări, scrie techhive.com.

Rezoluția 4K va permite vizualizarea unor informații suplimentare precum numărul plăcuței de înmatriculare al unei mașini sau o imagine mai clară a unei persoane care se află unde nu trebuie. Proiectorul de lumină integrat permite filmarea de imagini color pe timp de noapte. Camera are și HDR (high dynamic range), care ar trebui să ajute la iluminarea părților care apar mai întunecate și să reducă lumina din zonele prea iluminate ale imaginii.

Camera va fi disponibilă la sfârșitul lunii ianuarie.

Share With: