HomeStiriBusiness & TehnologiePercepto prezintă la ISC West o soluție de securitate care folosește dronele
Percepto prezintă la ISC West o soluție de securitate care folosește dronele

Percepto prezintă la ISC West o soluție de securitate care folosește dronele

Percepto prezintă la ISC West o soluție de securitate care folosește dronelePercepto, o companie care produce o soluție de securitate bazată pe drone autonome, a anunțat încă din luna martie că va prezenta în cadrul ISC West 2019 soluția sa de supraveghere pe bază de drone.

Percepto Solution este un sistem adecvat pentru orice tip de vreme, care realizează patrule aeriene autonome, oferind o detecție și urmărire în timp real a oamenilor și vehiculelor și este capabilă și de detecția anomaliilor. Percepto va face demonstrații în cadrul standului celor de la Johnson Controls la ISC West 2019, care se va desfășura în perioada 10-12 aprilie 2019, scrie dronebelow.com.

Fondată în 2014, Percepto este lider de piață în domeniul soluțiilor cu drone autonome în locație pentru infrastructuri importante și locații industriale. La ISC West, compania va demonstra care sunt beneficiile pe care soluția sa le aduce pentru supraveghere și operațiuni dacă este încorporată în operațiunile de securitate și siguranță.

Percepto Solution este deja folosit în lumea întreagă, inclusiv de către organizații din topul Fortune 500. Este o soluție potrivită în special pentru organizațiile mari care vor să își îmbunătățească securitatea, să crească productivitatea și să reducă riscurile asupra siguranței și costurile operaționale, scrie spacedaily.com.

Soluția se adresează mediului industrial și folosește drone Sparrow de ultimă generație care sunt găzduite în siguranță de Percepto Base când nu zboară. Fiecare dronă Sparrow este echipată cu camere duale de înaltă definiție și cu termoviziune pentru o monitorizare și supraveghere 24/7 și pot zbura în condiții extreme precum ploaie puternică, ninsoare sau praf. Tehnologia PerceptoCore este folosită pentru a administra o singură dronă sau o flotă de drone simultan.

Dor Abuahsira, CEO al Percepto spune: „Percepto Solution oferă echipelor de securitate o supraveghere fiabilă, complet automatizată, supraveghere aeriană non-stop și deoarece este capabilă să acopere mai mult teren mai repede, este ideală pentru a ajuta patrulele de pază și sistemele perimetrale de detectare a intruziunilor.

Dronele pot fi folosite și pentru a răspunde autonom la alerte când sunt integrate cu sisteme precum garduri inteligente sau detectoare de mișcare.

Când Sparrow răspunde la o alertă, un operator din camera de control poate vedea instant imagini în timp real de la camera dronei”, adaugă Abuahsira, citat de defenceconnect.com.au.

În mod esențial, Percepto Solution poate fi pe deplin integrată cu infrastructura camerei de control deja folosită, inclusiv cu sistemele VMS și PSIM, pentru a ajuta în continuare operatorul să ia măsurile corespunzătoare.

Când se încheie fiecare misiune, dronele se întorc la bază unde se realizează verificări și încărcarea bateriei, asigurând faptul că Sparrow este pregătită pentru următoarea misiune.

Share With: