HomeStiriBusiness & TehnologiePe lângă tehnologie, spitalele din Long Island angajează agenți de securitate înarmați
uz de arma agent de paza medias

Pe lângă tehnologie, spitalele din Long Island angajează agenți de securitate înarmați

uz de arma agent de paza mediasSpitalele din Statele Unite iau măsuri pentru a spori securitatea și a pregăti personalul să acționeze în cazul unor focuri de armă.

Agenți de securitate înarmați ar putea fi angajați la mai multe spitale din Long Island, Statele Unite, conform Newsday, citat de longisland.news12.com.

Newsday spune că agenții de securitate ar putea patrula în șase spitale catolice și în spitalul Winthrop University din New York. Agenți de securitate înarmați patrulează deja în spitalul Stony Brook University și în majoritatea spitalelor Northwell Health din Long Island.

La nivel național în statele unite și în Long Island, în ultimii ani, spitalele – împreună cu școlile, lăcașele de cult și guvernele locale – au luat măsuri pentru a crește securitatea. aceste măsuri includ angajarea de agenți de securitate înarmați, instalarea de camere de securitate și detectoare de metal și pregătirea personalului pentru incidentele armate împreună cu polițiștii și șerifii, precizează securityinfowatch.com.

Conform unei cercetări publicate în 2016 de Workplace Health and Safety, 52% dintre spitalele din SUA aveau angajați personal de securitate înarmat cu pistoale.

Suntem proactivi. Lumea în care trăim astăzi, este nevoie… Suntem considerați o țintă ușoară”, spunea William Smith, director de securitate la spitalul St. Catherine of Siena Medical Center, în cadrul unei sesiuni de lucru de pe 5 februarie 2019 în care s-a discutat intenția spitalului de a-și înarma agenții de securitate.

Incidentele armate care au afectat școlile din Statele Unite în ultima perioadă și violența bandelor de infractori din Long Island sunt motivele luate în considerare de spitale când vine vorba de înarmarea agenților de securitate.

Rata incidentelor violente serioase la locul de muncă în sectorul medical a fost de patru ori mai mare decât în industria privată în perioada 2002-2013, conform instituției federale Occupational Safety and Health Administration. Sănătatea a înregistrat aproape la fel de multe incidente cu violență ca toate celelalte industrii la un loc.

Roy Williams, președintele ales al asociației de securitate a sistemului medical din Statele Unite a spus că spitalele trebuie să își facă propriile evaluări de risc pentru a decide dacă are nevoie de agenți de securitate înarmați. Multe spitale au apelat la consultanți în securitate specializați în domeniul medical pentru a primi ajutor în analizarea factorilor de risc, inclusiv timpul de răspuns al polițiștilor și statistic supra infracțiunilor locale, spune el. Agenții de securitate înarmați sunt doar un element al unei strategii de a reduce riscul.

La spitalul Winthrop ar putea fi semnat un contract cu o firmă de securitate care să furnizeze agenții de securitate înarmați, în plus față de cei neînarmați deoarece agenții pe care îi au în prezent nu au autorizație pentru a folosi arme. Conducerea spitalului a luat în considerare și instalarea de bariere fizice – turnicheți sau porți care de deschid și închid – la intrări.

Share With: