HomeStiriBusiness & TehnologieOoma achiziționează producătorul de camere inteligente Butterfleye
ooma-achizitioneaza-producatorul-de-camere-inteligente-butterfleye

Ooma achiziționează producătorul de camere inteligente Butterfleye

ooma-achizitioneaza-producatorul-de-camere-inteligente-butterfleyeOoma, o companie din SUA, plănuiește să integreze camera inteligentă a Butterfleye cu sistemul său de securitate pentru acasă.

Ooma, care oferă o platformă de comunicare pentru companii mici și clienți, a anunțat că a achiziționat Butterfleye, o companie care produce o cameră video ce folosește inteligența artificială și o platformă de securitate. Detaliile legate de costul achiziției nu au fost făcute publice, conform zdnet.com.

Cei de la Ooma au spus că plănuiesc să integreze camera inteligentă a Butterfleye cu produsul de securitate Ooma Home, dar camera video va fi comercializată în continuare folosind numele Butterfleye.

Ooma este renumită pentru platforma sa VoIP. Butterfleye a fost fondată în 2015, iar camera a  fost lansată un an mai târziu printr-o campanie de strângere de fonduri pe Indiegogo. Compania a strâns aproape patru milioane de dolari, dar în mare parte a rămas necunoscută, scrie techcrunch.com.

Camera video de la Butterfleye include recunoaștere facială, recunoașterea persoanei, senzori termici, pentru sunet și de detecție a mișcării și redare în timp real al imaginilor pe aproape orice dispozitiv.

Camera celor de la Butterfleye nu ar fi foarte diferită de alte camere video conectate la Wi-Fi ce pot fi găsite în magazinul online al celor de la Amazon la un preț de sub 30 de dolari. Dar compania promite mai multă inteligență față de aceste camere, fiind astfel un pic mai robustă decât majoritatea celorlalte camere video.

Ooma Home este o soluție de securitate pentru acasă ușor de instalat de oricine, creată pentru a funcționa împreună cu serviciul de telefonie inteligen pentru acasă de la Ooma. Sistemul include senzori de mișcare, de detecție a apei și senzori pentru uși și ferestre. În plus este singurul sistem care poate permite apelarea numărului de urgență din casă de la distanță, conform nasdaq.com.

 

 

 

Share With: