HomeStiriBusiness & TehnologieOnSSI continuă să își îmbunătățească platforma VMS și lansează Ocularis 5.6

OnSSI continuă să își îmbunătățească platforma VMS și lansează Ocularis 5.6

OnSSI continuă să adauge noi capabilități și îmbunătățiri pentru software-ul de video management (VMS) și lansează o nouă versiune: Ocularis 5.6.

Ultima versiune actualizată a Ocularis aduce îmbunătățiri generale performanței VMS și funcționalității operatorului, livrează o securitate întărită a sistemului și cu măsuri de autentificare duale întărite și oferăcapacități de acces web și pe mobil îmbunătățite. Aceste noi îmbunătățiri incluse în Ocularis 5.6 sunt combinate pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună soluție VMS și cea mai bună experiență posibilă, se precizează într-un buletin de presă.

Ocularis 5.6 întărește securitatea sistemului prin faptul că permite administratorilor să ceară o dublă autentificare a operatorilor când se loghează, împreună cu posibilitatea de a specifica permisiunile sistemului pentru Ocularis Client sau Ocularis Web/Mobile. Fiecare logare în Ocularis Client este înregistrată pentru a putea fi verificată și pentru a respecta standardele de conformitate acolo unde este cazul.

Odată cu sporirea măsurilor de securitate, Ocularis 5.6 îmbunătățește și funcționalitatea pentru operatori. spre exemplu, operatorii pot creea, edita, salva și șterge vizionările folosind direct Ocularis Client. Prin urmare, operatorilor li se oferă control și flexibilitate pentru a-și îndeplini obiectivele de securitate în timp ce li se sporește eficiența și eficacitatea.

Un alt aspect care s-a modificat este prezența unui nou mod de performanță care permite să fie administrată lățimea de bandă. Ocularis Client include o actualizare în baza de date care permite alegerea opțiunii “Select All Feeds” pentru a fi exportată, precum și posibilitatea de a folosi conținut audio dintr-o sursă diferită când sunt exportate imaginile.

O schimbare semnificativă pentru Ocularis Mobile este posibilitatea de a afișa mai multe camere în modul Live, dar și posibilitatea de a dezactiva cronometrul IOS pentru inactivitate, asigurând o vizionare continuă de la distanță. De asemenea, administratorii sistemelor pot stabili care utilizatori se pot loga pentru a accesa Ocularis Mobile și Ocularis Web din afara rețelei companiei.

Ocularis 5.6 îmbunătățește rezistența și performanța în câteva feluri. Suportul pentru Master Core Redundance a fost automatizată, așadar, dacă Master Core nu este disponibilă când un utilizator se loghează, acesta va putea accesa imaginile video folosind Slave Core.

Share With: