HomeStiriBusiness & TehnologieOlanda instalează un sistem de securitate TVCI în 15 stații de tren
franta-a-inceput-sa-folosesca-dispozitive-de-securitate-pentru-trenurile-thalys

Olanda instalează un sistem de securitate TVCI în 15 stații de tren

cfr calatori servicii pazaProRail, care administrează transportul căilor ferate din Olanda, va instala camere de supraveghere de la Cambridge Broadband Networks (CBNL), în 15 stații de tren.

Operatorul olandez al infrastructurii căilor ferate, ProRail, va instala soluția VectaStar 26GHz de la Cambridge Broadband Networks (CBNL), pentru a oferi conectivitate unui nou sistem TVCI în stațiile de tren importante, scrie smartcitiesworld.net.

ProRail a implementat inițial VectaStar în 15 stații de tren, având o rețea asemănătoare celei oferite de un operator de telefonie mobilă pentru a oferi oreganizațiilor un sistem de supraveghere și securitate cu imagini de înaltă definiție. CBNL este un furnizor autorizat de soluții de tipul punct la milipunct (point-to-multipoint, pe scurt PMP) millimetre wave, care folosesc fixed wireless access (FWA). CBNL a furnizat proiectul în parteneriat cu firma de securitate VCS Observation, care oferă servicii de implementări și integrări în rețea.

Folosind rețeaua VectaStar, ProRail a conectat peste 200 de camere TVCI până în prezent. Aceste camere sunt amplasate la interiorul și exteriorul stațiilor de tren importante din Olanda, inclusiv Amsterdam, Rotterdam, Haga, Utrecht și Eindhoven.

Patronul și CEO-ul VCS Observation, Wim van Deijzen a declarat: „Prin folosirea tehnologiei PMP și a spectrului 26GHz am putut oferi un nivel de eficiență și performanță fără precedent. Suntem încântați de cât de simplificată a fost implementarea și de cât de înalt este nivelul serviciilor oferite de VectaStar”, citează railway-technology.com.

Serviciul oferit de companie costă și cu 50% mai puțin față de vechile tehnologii prin fibră sau de tipul point-to-point.

CEO-ul CBNL, Lionel Chmilewsky, a declarat: „ProRail beneficiază de rețeaua VectaStar care oferă un timp de latență sub o milisecundă, o capacitate de până la 600Mbps și lățime de bandă dedicată pentru un serviciu foarte sigur. Faptul că aceste avantaje pot fi livrate la o fracțiunie din costul tehnologiilor alternative face ca din ce în ce mai mulți operatori de rețele să implementeze această tehnologie, un trend care ne așteptăm să crească semnificativ în următorii ani.

Un singur punct de acces VectaStar poate conecta până la 63 de camere TVCI. De aceea, ProRail a putut implementa rețeaua în foarte scurt timp și cu un deranj minim în clădirile stațiilor de tren, în comparație cu o tehnologie alternativă, scrie globalrailwayreview.com.

VectaStar este acum folosită în peste 50 de țări pentru racordarea la rețeaua mobilă, fixed wireless access și rețele smart city.

Share With: