HomeStiriBusiness & TehnologieO pană a afectat sistemul de securitate al Nest

O pană a afectat sistemul de securitate al Nest

O pană a afectat sistemul de securitate al Nest, marți, pe 28 august, făcând ca Nest Guard să nu funcționeze ceea ce a însemnat că utilizatorii nu putea fi alertați în cazul producerii unui incident.

Pentru ca să își îndeplinească scopul pentru care au fost create, echipamentele și serviciile de securitate trebuie să funcționeze fără întrerupere pentru a oferi o protecție constantă.

Unitatea de control a sistemului, Nest Guard, nu a funcționat marți dimineața, începând cu ora 4.00 conform orarului din partea de est a continentului american. Cei care dețin sistemul de securitate al Nest nu au putut arma și dezarma sistemul de la distanță cu ajutorul aplicației. sistemul a continuat să monitorizeze senzorii de securitate chiar dacă au existat probleme de conectare. Cu toate acestea, nu este clar dacă sistemul putea să genereze alerte dacă detecta o intruziune, scrie theverge.com.

Peste 20 de deținători ai sistemului de securitate al Nest au postat pe Twitter că Guard a fost deconectat la miezul nopții. The Verge a făcut un test, iar Nest Guard nu s-a mai conectat în jurul orei 4.00 dimineața.

Nest a oferit o declarație în care a precizat că numărul de dispozitive afectate a fost limitat și că acestea vor reveni online, iar dispozitivele continuă so funcționeze offline.
Deși nu se știe exact cât de mult a fost afectat sistemul, faptul că a existat o problemă a îngrijorat pe bună dreptate unii deținători? acesta este un sistem de securitate, până la urmă, ceea ce face ca orice perioadă de timp în care nu funcționează să fie un defect important.

Un incident asemănător care a implicat dispozitivele celor de la Nest a avut loc în luna mai, când utilizatorii au trebuit să își ajusteze manual termostatele deoarece aplicațiile iOS și Android nu puteau fi folosite, scrie theregister.co.uk.

Utilizatorii au trebuit să folosească încuietorile și alarmele manual, fără ajutorul aplicațiilor de mobil. A durat trei ore până când compania a remediat problema. Atunci au fost afectați mai mulți utilizatori din mai multe țări precum Statele Unite, Canada și Olanda.

Share With: