HomeStiriBusiness & TehnologieO nouă expoziție de securitate a avut loc în capitala Arabiei Saudite

O nouă expoziție de securitate a avut loc în capitala Arabiei Saudite

Saudi National Security and Risk Prevention și-a deschis porțile duminica trecută la Riyadh, fiind prima ediție a acestui eveniment.

Saudi National Security and Risk Prevention a ținut trei zile și s-a lăudat cu participarea multor lideri, experți și consultanți din industria de securitate, precum și a companiilor de top locale, regionale și internaționale specializate în soluții de securitate și gestionarea riscurilor. Expoziția a avut câteva ateliere axate pe problemele importante legate de inovație și securitate, pe lângă demonstrațiile live interactive, scrie arabnews.com.

Expoziția s-a desfășurat sub patronajul Ministrului de Interne din Arabia Saudită și a fost inaugurată de subsecretarul de stat al Ministrului de Interne.

La expoziția desfășurată în Arabia Saudită în perioada 4-6 noiembrie au participat și companii din Emiratele Arabe Unite, care au expus cele mai nou soluții și produse, precum și cele mai inovative tehnologii de apărare. În cadrul evenimentului au fost semnate parteneriate strategice și contracte, scrie saudigazette.com.sa.

Pavilionul Emiratelor Arabe Unite a inclus 25 dintre cele mai importante companii din această țară, specializate în produse și servicii pentru securitatea națională, inclusiv sisteme autonome, telecomunicații, securitate cibernetică, mentenanță și reparații, suport logistic și altele .

Aproximativ 130 de companii din 22 de țări au participat la eveniment, care s-a axat pe transformarea digitală și soluții de securitate inovative pentru orașe inteligente și alte proiecte încadrate în proiectul Saudi Vision 2030, precizează aawsat.com.

Share With: