HomeStiriBusiness & TehnologieNexkey vrea să simplifice control accesul
Nexkey vrea să simplifice control accesul

Nexkey vrea să simplifice control accesul

Nexkey vrea să simplifice control accesulNexkey spune că platforma sa inteligentă este foarte potrivită pentru locurile de muncă care vor să digitalizeze control accesul.

De obicei, dacă un client vrea să folosească o încuietoare inteligentă, cea originală trebuie înlocuită. Cu toate acestea, Nexkey, o nouă companie spune că poate face, nu doar ca încuietoarea să fie inteligentă, ci și orice altceva, de la încuietoarea de la garaj și de la spațiile de depozitare, scrie securitysales.com.

Nexkey este o companie din SUA care oferă nu doar încuietori inteligente ci o platformă de produse hardware și software care poate transforma orice încuietoare într-o încuietoare inteligentă. Platforma este alcătuită din patru componente principale – nucleul, controller-ul, hub-ul și aplicația.

Nucleul Nexkey poate înlocui orice cilindru al unei încuietori mecanice și se spune că poate fi instalat în câteva minute și are o baterie care ține cel puțin câțiva ani.

Controlerul combină un cititor și un panou de control acces și este folosit pentru a conecta diferitele componente hardware ale ușii. De asemenea, permite comunicarea prin Bluetooth cu datele de autentificare pe mobil. Utilizatorul se apropie de ușă, alege din aplicație ușa pe care vrea să o deschidă și așteaptă ca aplicația să spună că ușa e deschisă, precizează securityinformed.com.

Scopul Nexkey este de a înlocui cheile, cardurile de acces și brelocurile cu o singură aplicație. Aceasta recunoaște care „cheie” se potrivește la ce ușă pe măsură ce utilizatorul se apropie de aceasta. „Cheile” sunt create și drepturile de acces sunt distribuite din smartphone, folosind adrese de e-mail și numere de telefon pentru a verifica identitatea. Coduri temporare, care sunt valabile o singură dată, pot fi transmise prin SMS pentru personalul de la firma de curățenie sau de la alte servicii. Drepturile de acces sunt personalizate pentru fiecare utilizator și ușile pot fi deschise de la distanță pentru a permite accesul vizitatorilor sau celor care vin să livreze mâncare. Nexkey Portal oferă un raport al operațiunilor sistemului, cine intră pe care ușă și la ce oră și acesta poate fi descărcat.

Nexkey vizează piața de companii mici și mijlocii, adică companiile cu un număr de angajați cuprins între 20 și 500, care caută sisteme de control acces accesibile și ușor de administrat. Companiile mai mari tind spre sisteme de control acces integrate cu sistemul de alarmare și supravegherea video, ceea ce Nexkey nu oferă.

Share With: