HomeStiriBusiness & TehnologieMatrix Comsec lansează noi soluții de securitate pentru companii la ISC West
Matrix Comsec lansează noi soluții de securitate pentru companii la ISC West

Matrix Comsec lansează noi soluții de securitate pentru companii la ISC West

Matrix Comsec lansează noi soluții de securitate pentru companii la ISC WestMatrix Comsec va prezenta noi soluții de securitate pentru companii la ISC West 2019: supraveghere video IP, control acces și soluții de management al mobilității.

Matrix Comsec, furnizor și producător de top de soluții de securitate și telecomunicații, va participa la ISC WEST 2019, în Las Vegas, SUA, pe 10 aprilie. compania își va expune gama cuprinzătoare de supraveghere video IP, People Mobility Management – o soluție inovativă de soluții de control acces și frecvență la locul de muncă. Ambele soluții sunt create în mod speciale pentru companii mari cu mai multe locații și pentru companii mici și mijlocii, se arată într-un comunicat al companiei.

Matrix este cunoscută pentru că oferă soluții inovative, futuriste, conduse de tehnologie și furnizate pentru implementări complexe și diverse, în special pentru companii mici și mijlocii și companii mari.

Matrix Comsec va prezenta pentru prima dată COSEC ARGO, un controler pentru ușă de ultimă generație care îmbină performanța cu estetica. Este echipat cu un ecran tactil IPS LCD de 3,5 inci care este acoperit de Gorilla Glass, un procesor puternic pentru o identificare ultra-rapidă a utilizatorilor. este rezistent la vandalizare. Pentru control acces și pontaj, compania a lansat COSEC VYOM, o soluție cloud de control acces și pontaj.
Matrix SATATYA este un portofoliu de soluții de supraveghere video IP care include NVR-uri (Network Video Recordere), camere IP și un sistem centralizat de video management. SATATYA este o soluție destinată companiilor.

Matrix Comsec va prezenta și camere IP Professional Series care folosesc senzorii SONY STARVIS și tehnologia EXMOR. Această tehnologie oferă camerei o performanță excepțională în lumină redusă, o calitate a imaginii consistentă în diverse condiții de iluminare, o mai bună optimizare a lățimii de bandă și diverse alte funcții.

Matrix SATATYA include și aplicații precum comandă și control, administrarea parcării Weighbridge Integration și Cognitive Response Engine. Arhitectura flexibilă a SATATYA și gama largă de funcții sunt create pentru diverse industrii precum retail, servicii, turism, producție, transport, laboratoare de cercetare, centre de date, apărare și altele.

Share With: