HomeStiriBusiness & TehnologieMastercard acreditează serviciile de evaluare a biometriei oferite de FIME
fujitsu-ofera-solutii-de-securitate-biometrice-de-la-imageware

Mastercard acreditează serviciile de evaluare a biometriei oferite de FIME

cum-se-poate-beneficia-de-pe-urma-tehnologiei-biometriceFIME a fost acreditată de Mastercard să ofere servicii de testare a autentificării biometrice conforme cu noile reguli pentru senzorii pentru dispozitive mobile.

FIME a fost acreditată de Mastercard să ofere servicii de testare a autentificării biometrice conforme cu noile reguli pentru senzorii pentru dispozitive mobile, scrie planetbiometrics.com.

Programul de evaluare a testelor permite producătorilor de senzori, dispozitive mobile și dispozitive de purtat să testeze performanța și exactitatea senzorilor de amprentă mobili. Asta le permite furnizorilor de servicii financiare să evalueze cu ușurință software-ul și hardware-ul integrate în dispozitive și să aibă încredere în calitatea produselor care sunt integrate cu soluțiile de plată.

Al doilea raport intitulat Biometrics for Payments al Goode Intelligence a descoperit că biometria a devenit un instrument important în lupta împotriva fraudelor pe aproape toate canalele care susțin plățile. Raportul prevede că vor exista peste 2,6 miliarde de utilizatori de plăți biometrice până în 2023, datorită dorinței de a avea o autentificare mai ușor de realizat, datorită reducerii fraudelor, reglementărilor și standardizări.

De asemenea, aproximativ 579 de milioane de carduri biometrice de plăți vor fi folosite la nivel global până în 2023, conform Goode Intelligence, scrie biometricupdate.com.

„Biometria ia cu asalt piața de plăți în ultimii ani, oferind consumatorilor mai mult comfort și securitate”, spune Stephanie El Rhomri, vicepreședinte al departamentului de servicii al FIME. Stephanie El Rhomri mai spune că actori de pe piața mobilă și de plăți înțeleg din ce în ce mai mult importanța performanței și calității pentru a se asigura că clienții adoptă noi soluții de autentificare sigure.

Share With: