HomeStiriBusiness & TehnologieLenovo lansează produse inteligente pentru acasă

Lenovo lansează produse inteligente pentru acasă

Lenovo a anunțat lansarea a noi produse pentru o casă inteligentă: o cameră de securitate, un bec inteligent și o priză, toate conectate la noua aplicație Link.

Lenovo lansează o nouă gamă de dispozitive inteligente pentru acasă, numite „Smart Home Essentials”, în cadrul evenimentului IFA 2018 care va avea loc la Berlin, scrie digitaltrends.com.

Lenovo Smart Home Essentials este o nouă familie de dispozitive interconectate. Compania speră ca acestea să atragă toate tipurile de clienți care vor să aibă o casă smart. Aplicația Lenovo Link servește drept centru de control centralizat pentru setarea și administrarea tuturor dispozitivelor.

Dispozitivele Lenovo Smart Home Essentials sunt compatibile cu asistenți de voce precum Google Assistant și Alexa de la Amazon.

Fragmentarea a fost și este o problemă a celor care adoptă dispozitive inteligente pentru acasă. Ideea de a avea o aplicație diferită pentru fiecare nou dispozitiv din casă este o problemă, deși se încearcă rezolvarea problemei. Lenovo încearcă să rezolve această problemă cu ajutorul aplicației Link, scrie techcrunch.com.

Dispozitivele anunțate vor fi lansate în perioada imediat următoare. Lenovo Smart Plus va fi lansat în noiembrie este un dispozitiv conectat la priză pentru a controla dispozitivele băgate în priză. Becul Lenovo Smart Bulb va fi și el lansat în noiembrie și va permite controlarea de la distanță și cu ajutorul comenzilor vocale. Lenovo Smart Camera va fi lansată mai târziu, în primul trimestru al lui 2019. Aceasta va avea viziune nocturnă, folosind infraroșu care poate ilumina până la 20 de metri în depărtare, precum și detectoare de mișcare și microfon și difuzor, conform digitaltrends.com.

Share With: