HomeStiriBusiness & TehnologieJohnson Controls achiziționează o companie producătoare de dispozitive inteligente pentru acasă

Johnson Controls achiziționează o companie producătoare de dispozitive inteligente pentru acasă

Johnson Controls a anunțat, la începutul lunii octombrie, achiziția Lux Products Corporation (LUX), un lider de piață în domeniul termostatelor și dispozitivelor inteligente pentru acasă.

Johnson Controls spune că achiziția LUX îmbunătățește angajamentul față de termostate și îi va întări portofoliul în domeniul consumatorilor din retail. LUX oferă clienților câteva game de produse de succes pentru domeniul rezidențial și comercial. Acestea variază de la cronometre la termostate pentru case inteligente, inclusiv gamele Kono și Geo, scrie securitysales.com.

Anul trecut, Johnson Controls a anunțat un parteneriat cu Microsoft pentru crearea unui termostat, numit GLAS, care funcționează cu ajutorul Cortana. Termostatul are un ecran OLED translucid tactil, monitorizare a aerului și multe altele.

În 2016, Johnson Controls a fuzionat cu Tyco. Atuncea, Johnson Controls avea în trecut o mică prezență pe piața de securitate, dar majoritatea produselor s-au axat pe controlul clădirilor, HAVAC și tehnologia de stocare a energiei. Tyco s-a axat pe sisteme video, de acces control și sisteme de alarmă și s-a extins pentru a considera aceste sisteme în contextul unor sisteme mai mari pentru clădiri, conform securityportal.ro.

„Tyco nu își mai consideră piața limitată la industria de securitate și incendii când vine vorba de dezvoltarea de noi produse și servicii”, spunea pe atunci George Oliver, CEO al Tyco. „Pe termen lung, această tranzacție ne permite să ne ocupăm de toate nevoile clienților și să combinăm produsele Johnson Controls cu resursele, dispozitivele noastre și să creeze soluții în domeniu care să rezolve mai bine problemele clienților.”

Share With: