HomeStiriBusiness & TehnologieInvixium arată cum un dispozitiv de control acces funcționează în condiții extreme
Invixium arată cum un dispozitiv de control acces funcționează în condiții extreme

Invixium arată cum un dispozitiv de control acces funcționează în condiții extreme

Invixium arată cum un dispozitiv de control acces funcționează în condiții extremeInvixium a publicat un video care demonstrează capacitățile dispozitivului IXM TITAN pentru control acces biometric după ce a fost implementat pe un șantier.

Pentru a demonstra capacitățile dispozitivului, a fost publicat un video de la un șantier de construcții foarte activ, dar a cărui locație exactă nu a fost făcută publică. Terminalul stă în mijlocul construcției neterminate și demonstrează că poate scana fețele lucrătorilor în condiții de lumină puternică: identifică patru fețe în 15 secunde, iar în lumină scăzută poate scana fețele a trei muncitori în doar 11 secunde, scrie findbiometrics.com.

De asemenea, video-ul arată că IXM Titan poate funcționa și dacă apa cade pe suprafața sa și continuă să funcționeze și dacă peste el cad bucăți de moloz.

Invixium menționează și că dispozitivul oferă aplicații suplimentare pentru rafinăriile petroliere, porturi, mine, fabrici și altele.

Imaginile video sunt o validare a conceptului de implementare pe un șantier dintr-un oraș metropolitan din India. Pe lângă condițiile de iluminare dificile și stresul fizic, imaginile video arată cum dispozitivul identifică încercările de păcălire a sistemului cu ajutorul telefonului mobil și faptul că poate autentifica 4 muncitori în 15 secunde. Testarea pe șantier s-a făcut timp de 4 săptămâni, fiind testată și transferul de date folosind o rețea celulară 4G, performanța bateriei și autentificarea amprentei în condiții dificile, conform Invixium, scrie biometricupdate.com.

Muncitorii si-au înregistrat amprentele și imaginea feței, iar datele de autentificare au fost transferate pe un laptop pe care a fost instalat IXM WEB. Invixium spune că de la publicarea imaginilor video, comenzile pentru IXM TITAN au crescut substanțial. Probabil și de aceea a decis să publice mai multe detalii despre locul unde a fost testat dispozitivul și condițiile în care este folosit.

Invixium a dezvălui dispozitivul IXM TITAN, anul trecut, în cadrul ISC West 2018. IXM TITAN este echipat cu recunoaștere facială ca primă metodă de autentificare biometrică, amprenta sau identificarea venelor degetului fiind a doua metodă de identificare care consolidează control accesul, monitorizarea timpului petrecut la locul de muncă, interfon video și supraveghere video într-un singur dispozitiv care acomodează o serie de aplicații diverse, fiind extrem de eficient și ușor de folosit, conform securityportal.ro.

Terminalul biometric are un ecran LCD de 5 inci ce suportă o rezoluție de 1080p, fiind fabricat din Corning Gorilla Glass. Terminalul folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 820 și o unitate de procesare grafică Adreno 530.

Share With: