HomeStiriBusiness & TehnologieIntelliVision va lansa un serviciu cloud de recunoaștere facială

IntelliVision va lansa un serviciu cloud de recunoaștere facială

IntelliVision, specializată în analiza video, folosind inteligența artificială, anunță că tehnologia de recunoaștere facială va fi disponibilă ca serviciu cloud.

Compania spune că tehnologia sa poate detecta cel puțin 10 fețe în mai puțin de o secundă, și cel mult 25 de fețe într-un singur cadru. În plus, când este folosit de o cameră Ambarella S5L, sistemul folosește doar 25% din puterea de procesare, scrie findbiometrics.com.

Într-o declarație în care anunța posibilitatea de a folosi sistemul folosind cloud-ul, Krishna Khadloya, vicepreședinte de inginerie și produse al IntelliVision a subliniat creșterea dezvoltării tehnologiei de recunoaștere facială în general, afirmând că „devine o funcție de securitate necesară pentru casa inteligentă și clădiri, vânzări, transporturi, control acces și industria jocurilor.”

IntelliVision Technologies este un pionier și lider în domeniul software-ului de analiză video care folosește inteligența artificială/deep learning pentru camerele inteligente. IntelliVision Technologies face acum parte din Nortek Security & Control LLC (NSC), scrie securityinfowatch.com.

La sfârșitul lunii iulie, IntelliVision a anunțat că cea mai nouă versiune a software-ului de recunoaștere facială rulează ca serviciu cloud precum și pe dispozitive și servere locale.

Recunoașterea facială face parte din familia de soluții de analiză video a IntelliVision care includ clasificarea de obiecte, detecția inteligentă a mișcării, detecția intruziunilor, urmărirea obiectelor uitate/ luate, recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare.

Share With: