HomeStiriBusiness & TehnologieIdaptive vrea să unifice control accesul în cloud

Idaptive vrea să unifice control accesul în cloud

Idaptive alansat un serviciu cloud care promite să simplifice procesul de integrare a control accesului în aplicațiile clienților.

Idaptive a anunțat, pe 7 februarie, lansarea Next-Gen Access Cloud, oferind organizațiilor o abordare unificată asupra Identity and Access Management (IAM) în cloud și local, conform eweek.com.

Next-Gen Access Cloud integrează mai multe componente precum Single Sign-On (SSO), autentificarea în mai mulți pași și analiza comportamentului utilizatorilor pentru a ajuta organizațiile să respecte cerințele de acces. Lansarea Next-Gen Access Cloud reprezintă primul efort major din partea Idaptive de când compania s-a despărțit de organizația mamă Centrify la sfârșitul lui 2018.

Centrify este furnizor de top de servicii de control acces privilegiat și era activă și pe piața de management a identităii și accesului, dar în 2018 s-a decis separare în două companii.

Danny Kibel, CEO-ul companiei, spune că aceasta încearcă să simplifice procesul de integrare a control accesului pe măsură ce numărul aplicațiilor dezvoltate de organizații continuă să se înmulțească, conform securityboulevard.com.

Beneficiile Next-Gen Access Cloud includ abilitatea de a transforma informațiile neprelucrate în informații de la care se poate acționa prin învățarea constantă din milioane de încercări de logare și acces zilnice, și apoi generarea automată a profilelor individuale de utilizatori pe baza contextelor și riscurilor. Aceste capacități elimină povara definirii și administrării manuale a unui set de reguli și politici în timp ce hackerii pot din ce în ce mai ușor să fure informații de logare.

Share With: