HomeStiriBusiness & TehnologieHID Global și Mercury creează o foaie de parcurs pentru tehnologie

HID Global și Mercury creează o foaie de parcurs pentru tehnologie

Conectivitatea în domeniul control acces-ului fizic este scopul tuturor furnizorilor de soluții.

Pentru ca o soluție să aibă succes pe piață, înțelegerea nevoilor clienților, într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, și asigurarea unei sincronizări între echipele de dezvoltare și vânzare atunci când se realizează foaia de parcurs sunt importante, conform securityinfowatch.com.

Pe măsură ce portofoliul de tehnologii al HID Global continuă să se extindă, Harm Radstaak, Vicepreședintele și directorul administrativ al departamentului de soluții de control acces fizice, spune că evenimentele care includ companii precum Mercury oferă scenariul perfect pentru a-i face pe clienți să aibă încredere în produsele companiei. Radstaak a lăudat platforma folosită de Mercury pentru un eveniment care a avut loc la începutul lunii în San Diego. Partenerii OEM și consultanții se întâlnesc împreună și apoi discută separat între ei despre probleme ale tehnologiei și chiar despre actualizări standard. El subliniază că cele două gurpuri se află într-un mediu și într-un ecosistem care facilitează o relație de colaborare.

Când vine vorba de vulnerabilitățile sistemelor de control acces fizic, Radstaak are o abordare holistică legată de impactul supra utilizatorului final și a furnizorilor de soluții. „Elementele foii noastre de parcurs pot fi documentate de perspectiva utilizatorului și din perspectiva (dezvoltării) tehnologiei împreună. Ca furnizor, intrarea noastră pe piață este influențată de tehnologii care devin din ce în ce mai conectate.”

HID Global a achiziționat Mercury Security, un furnizor de controlere pentru control acces fizic în septembrie 2016. Atunci, Mercury Security avea deja instalate peste trei milioane de controlere în peste zece mii de locații din lumea întreagă, inclusiv în peste 90 de companii din topul Fortune 100 de la acea vreme, conform unui comunicat al HID Global.

Înainte de achiziție, Mercury Security a colaborat cu aproape toți producătorii importanți de soluții de control acces de pe piață și a lucrat ca partener împreună cu HID Global mai bine de zece ani. Compania din Long Beach, California, a construit o platformă de produse de control acces fără rival.

Share With: