HomeStiriBusiness & TehnologieHID Global ajută la eficientizarea sistemului antiincendiu

HID Global ajută la eficientizarea sistemului antiincendiu

HID Global ajută la eficientizarea sistemului antiincendiu și de siguranță a unei clădiri importante din cartierul Manhattan din New York.

HID Global, lider mondial de soluții de identificare de încredere, a anunțat că RAEL Automatic Sprinkler Company, un furnizor de protecție antiincendiu cu o tradiție de 85 de ani, și integratorul Automated Decision au implementat HID Trusted Tag Services, un sistem de etichetare al HID Global, în unul dintre cei mai emblematici zgârie-nori din cartierul Manhattan. Soluția astfel creată ajută la securizarea, digitalizarea, automatizarea și eficientizarea inspecției și mentenanței sistemului uriaș antiincendiu pe bază de stropitori, se arată într-un comunicat de presă.

David Israel, Președinte al RAEL Automatic Sprinkler Company, spune că HID Trusted Tag Services i-a ajutat să iasă în evidență. Compania plănuiește să folosească acest serviciu al HID și pentru alte clădiri pe care le are în grijă.

HID Trusted Tag Services este destinat aplicațiilor Internet of Things (IoT) robuste. Cu ajutorul etichetelor se oferă identități unice de încredere efectiv pentru orice obiect care poate fi identificat de dispozitivele mobile. Dispozitivele mobile precum smartphone pot fi folosite pentru a inova, fără a compromite intimitatea utilizatorilor.

Tehnicienii RAEL folosesc serviciul de autentificare al HID pentru a scana etichetele NFC sau cele cu coduri QR (informațiile transmise sunt criptate) prezente pe stropitori după ce le inspectează sau repară. Soluția implementată dovedește că tehnicianul a fost și a verificat sau reparat dispozitivul de stropire. De asemenea soluția precizează și ora și data la care a fost scanată eticheta.

Pe lângă verificarea muncii angajaților de către RAEL, sistemul implementat permite și realizarea de inspecții și reparații mai rapide și eficiente, îmbunătățind serviciile oferite de RAEL.

Share With: