HomeStiriBusiness & TehnologieHID Global a lansat o platforma inovativă de control acces în cloud

HID Global a lansat o platforma inovativă de control acces în cloud

HID Global, lider mondial în soluții de securizare a identităților pe piața de management control acces, a anunțat lansarea HID Origo™, o platformă cloud pentru sistemele de control acces.

HID Global a anunțat disponibilitatea HID Origo™, o platformă cloud care oferă noi oportunități partenerilor pentru a crea un loc de muncă mai intuitiv și fără probleme care folosește infrastructura de control acces a HID. Platforma combină tehnologiile folosite pentru serviciile de identificare pe mobil (și de localizare pe viitor) cu arhitectura de control acces expansivă pentru a aduce împreună securitatea fizică și o gamă largă de aplicații pentru clădiri, servicii și situații în care IoT poate fi folosit prin intermediul unei experiențe cloud unificate, scrie securityinfowatch.com.

HID Origo a fost prezentat pentru prima dată în luna ianuarie. Noua platformă oferă un model de inovare pe bază de aplicații, care livrează o combinație de instrumente de integrare, activare, dezvoltare și servicii care vizează simplificarea modului în care partenerii, dezvoltatorii și distribuitorii aduc pe piață soluții de control acces, scrie securitysales.com.

În loc de a cere ca întreaga soluție să fie dezvoltată și să permită activarea unui singur client sau unei singure locații la un moment dat, HID Origo va permite dezvoltarea de noi aplicații și soluții integrate pentru toată baza completă de milioane de dispozitive și sisteme de control al accesului HID instalate, conform companiei.

Cum funcționează HID Origo? Platforma integrează conexiunile cloud și funcționalitatea IoT sub forma de extensii pentru aplicații în dispozitivele mobile, cititoarele și controlere HID și oferă dezvoltatorilor acces direct la acest hardware prin intermediul interfețelor de programare a aplicației (API) HID Origo și prin intermediul software developer kits (SDK).
HID spune că platforma permite, de asemenea, folosirea analizei datelor pentru noi capabilități, inclusiv configurarea cititoarelor la distanță, mentenanța predictivă a sistemului de control acces și detectarea intențiilor pentru experiențe armonioase și personalizate la locul de muncă.

Platforma permite servicii bazate pe abonament, clienții deja profitând de simplitatea modelului.

Modelul de facturare pentru abonamente oferit prin HID Origo facilitează organizarea și gestionarea ID-urilor mobile în timp ce îmbunătățesc prognoza, administrarea bugetului și informarea. De asemenea, simplifică transferul licențelor de abonament pentru dispozitive mobile între angajați și înregistrarea mai multor ID-uri mobile pe mai multe dispozitive, fără costuri suplimentare, scrie campussafetymagazine.com.

HID Origo facilitează monitorizarea continuă a experienței utilizatorilor, analizarea compatibilității dispozitivelor și vizualizarea informațiilor referitoare la activitatea de control acces.

HID Origo pune bazele unui ecosistem larg de tehnologii, produse, servicii și modele de afaceri bazate pe control acces în cloud care vor accelera inovația la locul de muncă; va crește în mod dramatic capabilitățile partenerilor noștri de a crea mai multe experiențe de construire conectate și fără întreruperi pentru utilizatorii finali”, a declarat Hilding Arrehed, vicepreședinte al departamentului Cloud Services, Physical Access Control, HID Global. „Platforma va elimina barierele de integrare dintre sistemele de control acces și aplicațiile pentru clădiri inteligente și va continua să își extindă valoarea cu capabilități care îmbunătățesc în continuare modul în care oamenii se deplasează în siguranță printr-o locație și interacționează cu serviciile sale.”

Share With: