HomeStiriBusiness & TehnologieHID Global a lansat în România un nou model de business al soluției de Mobile Access

HID Global a lansat în România un nou model de business al soluției de Mobile Access

HID Global® este lider mondial în soluții de securizare a identităților pe piața de management control acces, care s-a angajat să se dedice unui proces de inovare continuă și adaptare a soluțiilor oferite la cerințele pieței utilizatorilor finali.

Mediul actual de business, aflat în continuă dezvoltare, se confruntă adeseori cu provocări noi ce țin de mobilitate și accesibilitate, dar și de posibilități de personalizare rapidă și eficientă a soluțiilor și modului de livrare a acestora. În general companiile mari, cu peste 100 de angajați tind să se confrunte cu acest tip de situație, unde administrarea drepturilor de acces este un proces foarte important, complex, care ar necesita o perioadă mai mare de timp pentru implementare.

În acest context, HID Mobile Access a dezvoltat o funcționalitate nouă ce dă posibilitatea clienților de a transfera rapid drepturile de acces (cardul virtual) de pe un telefon pe altul, în cursul perioadei contractuale. Acest nou model de business completează gama de soluții oferite în acest moment pe piață de HID Global®.

HID Mobile Access presupune folosirea unui dispozitiv mobil precum smartphone, tabletă sau smartwatch pentru a deschide uși securizate, porți, rețele, servicii. Tehnologia care stă în spatele acestui tip de soluție este Seos®, o tehnologie credentiala inovatoare. Cele mai întâlnite utilizări ale acesteia sunt pentru acces în clădiri, pontaj angajați, autentificare pentru folosirea imprimantelor sau vânzări fără cash prin IoT.

Mai multe detalii privind soluțiile HID Mobile Access puteți găsi aici:

https://www.assaabloy.ro/ro/local/ro/controlul-accesului/mobile-access/hid-mobile-access-soluii-/

Pentru consultanță privind soluția HID Mobile Access potrivită pentru compania dumneavoastră, puteți contacta reprezentantul local folosind următoarele date:

Victor Ganea, Regional Sales Manager, email: vganea@hidglobal.com, telefon: 0732221999

Share With: