HomeStiriBusiness & TehnologieHanwha va prezenta noi camere și o nouă versiune VMS la ISC West 2019

Hanwha va prezenta noi camere și o nouă versiune VMS la ISC West 2019

Hanwha Techwin America, furnizor global de soluții de supraveghere video IP și analog va prezenta versiunea 4.0 a soluției VMS Wisenet WAVE împreună cu noi funcții și funcționalități ale câtorva game de camere Wisenet.

Axându-se pe ușurința de instalare, noua serie de camere Wisenet X va fi lansată în cadrul ISC West 2019. Vizitatorii și participanții vor putea vedea noua serie de camere accesibile 5MP Q și cel mai nou XRN / QRN NVR care suportă configurare instantă a monitorizări video prin intermediul telefoanelor mobile cu ajutorul unor coduri QR, scrie sdmmag.com.

VMS-ul Wisenet WAVE a văzut o dezvoltare semnificativă de la introducerea sa anul trecut. Creat pentru a susține funcții avansate și analiză video onboard care sunt unice camerelor Hanwha este destinat nevoilor clienților care caută un preț rezonabil, ușurință de folosire, soluții de supraveghere video end-to-end. Versiunea 4 a VMS-ului vine cu suport pentru seria Q de NVR-uri cu PoE integrat, suport PTZ îmbunătățit și funcționalitate pe condor-urile NVR și SPE. Funcțiile suplimentare de analiză direct pe cameră care includ administrarea cozilor, detecția șocurilor și detecția schimbărilor de temperatură (pentru camerele cu termoviziune) precum și clasificarea sunetelor și alertele descriptive pentru evenimente precum exploziile, spargerea geamului, focuri de armă și țipete. Scalabilitatea sistemului a fost îmbunătățită pentru a susține mai multe servere, dispozitive și utilizatori, conform securityinfowatch.com.

Seria de camere Wisenet X Plus este una dintre cele mai ușor de instalat, reparat și îmbunătățit camere. Aceste camere folosesc magneți pentru a așeza senzorii pe suport pentru o configurare imediată. Cei care le instalează economisesc bani și timp, scrie securityinformed.com.

Camerele X Plus au un unghi de înclinare crescut, temperatura analizată este extinsă, eliminarea culorii pielii și PTRZ pentru o foarte bună flexibilitate. Mesaje audio preînregistrate pot fi emise atunci când analiza video integrată în cameră detectează ceva. Camerele X Plus se vor lansa spre vânzare în cadrul ISC West 2019.

Seria Q de camere video a fost îmbunătățită cu o rezoluție de 5MP cu până la 30 fps. Camera folosește WDR și lentile motorizate vari-focale. Seria de camere susține și folosirea compresiei H.265 și WiseStream II. Îmbunătățirile aduse NVR-urilor XRN și QRN includ o nouă funcție numită Smart Search.

Share With: