HomeStiriBusiness & TehnologieHanwha lansează o nouă versiune a sistemului de video management Wisenet WAVE 4.0
Hanwha lansează o nouă versiune a sistemului de video management Wisenet WAVE 4.0

Hanwha lansează o nouă versiune a sistemului de video management Wisenet WAVE 4.0

Hanwha lansează o nouă versiune a sistemului de video management Wisenet WAVE 4.0Hanwha Techwin va prezenta o soluție avansată a sistemului de video management Wisenet WAVE 4.0 la târgul și conferința de securitate GSX 2019.

Hanwha Techwin America, furnizor global de soluții de supraveghere video IP și analog, va anunța în septembrie următoarea versiune a sistemului de video management Wisenet WAVE 4.0. Acesta a fost creat pentru a susține folosirea de funcții avansate și analiză video gratuită care sunt unice camerelor Hanwha. Wisenet WAVE 4.0 este disponibil în rețeaua de distribuitori autorizați Hanwha și este ideal pentru clienții care caută o soluție de supraveghere la un preț rezonabil și ușor de folosit oriunde. WAVE oferă utilizatorilor abilitatea de a crea modele special croite pentru felul în care vor să folosească soluția de supraveghere video Wisenet pe orice dispozitiv, scrie securityinfowatch.com.

Wisenet WAVE VMS a avut un mare succes printre clienții care caută o soluție flexibilă, fiabilă, simplă și ușoară. Cu Wisenet WAVE 4.0 am continuat să dezvoltăm funcții și funcționalități pe care clienții noștri le solicită în timp ce construim și pentru viitor”, a declarat Ray Cooke, Vicepreședinte al departamentului Products, Solutions, and Integration, Hanwha Techwin America.

Comunicarea cu WAVE se face prin intermediul unui API unificat pentru o compatibilitate și eficiență maximă. Noile funcții de analiză suportate sunt:

  • Administrarea cozii pentru magazinele de retail. Utilizatorii pot seta până la trei zone dreptunghiulare pentru monitorizare. Dacă o coadă durează prea mult poate fi declanșată o alertă pentru ca utilizatorul final să evalueze situația și să acționeze.
  • Detecția șocurilor – introdusă în gama de camere Wisenet X series PLUS, senzorii giroscopici pot determina când camera este mișcată sau suferă un șco fizic, declanșând o alarmă.
  • Detectarea schimbărilor de temperatură când sunt folosite camere cu termoviziune. Când sunt folosite recent lansatele camere Wisenet cu termoviziune, schimbările de temperatură pot declanșa alarma.

Wisenet WAVE VMS a fost creat pentru a susține funcțiile avansate și analiza video care sunt unice camerelor Hanwha. De la lansarea sa, anul trecut, Wisenet WAVE a avut parte de o dezvoltare semnificativă. Versiunea 4.0 vine cu suport pentru NVR-urile din gama Q cu PoE integrat, suport și funcționalitate PTZ îmbunătățite când sunt folosite NVR-urile și decodoarele SPE, scrie americansecuritytoday.com.

Scalabilitatea sistemului a fost îmbunătățită pentru a susține servere, dispozitive și utilizatori suplimentari.

Pentru accesul de la distanță, o nouă versiune a aplicației mobile WAVE 19.3 oferă o căutare smart motion. Utilizatorii trebuie doar să apese și să selecteze o regiune din câmpul vizual al camerei și bucata selectată va apărea în timeline arătând orice mișcare a avut loc în acea regiune în orice perioadă de timp, scrie sourcesecurity.com.

În versiunea 4.0 s-a dublat limita de 50 de servere la 100 pe un singur site (fiecare server poate reda imaginile de la 128 de camere). Software-ul are integrată funcția multi-server failover, care poate fi activată oricând cu câteva click-uri și fără a fi nevoie de o licență suplimentară.

De asemenea, utilizatorii pot folosi comunicarea prin HTTPS pentru a cripta traficul video. În plus, când este folosit WAVE Sync, utilizatorii pot uni cu ușurință sistemele online care sunt înregistrate de același cont.

Wisenet WAVE permite folosirea sistemelor de operare importante precum Microsoft Windows și Linux Ubuntu pentru aplicații de server; Microsoft Windows, Linux Ubuntu și MacOS de la Apple pentru aplicația de client; și iOS și Android pentru aplicațiile mobile și de web.

Share With: