HomeStiriBusiness & TehnologieGoogle remediază un defect de securitate al Nest Cam
Google remediază un defect de securitate al Nest Cam

Google remediază un defect de securitate al Nest Cam

Google remediază un defect de securitate al Nest CamGoogle a remediat un defect de securitate al Nest Cam care ar fi permis vechiului proprietar al unei camere de interior Nest să acceseze video-urile actualului proprietar.

Google ar fi remediat un defect de securitate care permitea foștilor proprietari camerelor Nest să acceseze imagini video. Problema, descoperită mai devreme de Wirecutter, apărea chiar când foștii utilizatori reveneau la setările din fabrică ale Nest Indoor Cam înainte de a da camera altei persoane, scrie cnet.com.

Compania Google este responsabilă pentru Nest și produsele sale inteligente pentru acasă după achiziția companiei în 2014. Inițial, Nest era o afacere care opera separat, sub conducerea Alphabet, compania mamă a Google. Nest face parte din Google de la începutul lui 2018 și a fuzionat cu divizia smart home a Google în iulie 2018.

Defectul de securitate a fost descoperit inițial de un membru al grupului de Facebook destinat utilizatorilor Wink, care și-a dat seama că a putut accesa imaginile video ale noului utilizator al camerei Nest prin intermediul contului de Wink.

Share With: